Tatilin Ardından Pilotlar Yeni Yarış İçin Hazırlar..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Tatilin Ardından Pilotlar Yeni Yarış İçin Hazırlar..


Yarışsız ve testsiz geçen iki haftanın ardından pilotlar Valensiya'da tekrar kokpite dönmeye hazırlanıyorlar. Griddeki 20 pilot, verilen bu arayı farklı şekillerde değerlendirdiler. Bazıları lüks yatlarında, bazıları da farklı serilerde yarışarak geçirdiler tatillerini.

Macaristan'daki podyum zaferinin ardından Timo Glock, Kaliforniya'da Laguna seca pistindeydi. Orada Toyota Scion'un direksiyonunda Johnny Herbert, Patrick Tambay ve Alan Jones'a karşı yarışarak galibiyet elde etti.

Daha önce de belirttiğimiz gibi David Coulthard da MotoGP yarışını izlemek için Çek Cumhuriyeti'ndeydi.

Şampiyona lideri Lewis Hamilton ise kız arkadaşı Nicole Scherzinger ile birlikte dünyayı dolaştı. Magazinciler onları ilk olarak Los Angeles'da gördüler, ardından da Londra ve İspanya'da.

Hamilton'un takım arkadaşı Heikki Kovalainen ise ülkesini ziyaret etti ve memleketi Suomussalmi'de geleneksel olarak düzenlenen bir karting yarışına katıldı.

Ferrari pilotu Felipe Massa da ülkesine giden pilotlardandı. Force India sürücüsü Giancarlo Fisichella ise tatilini ailesiyle birlikte lüks yatında geçirdi.

Nico Rosberg de İsviçre Alp'lerinde antrenman yaptı ve zamanını dağ bisikletine binerek ve gölde yüzerek geçirdiğini söyledi.

Şimdi tüm pilotlar enerjilerini yeniden kazandıktan sonra üç haftalık aradan sonra Valensiya'da yapılacak yeni grand prix'ye hazırlar.
 

Benzer Konular

-iBoRotTi-
Cevap
0
Görüntüleme
528
-iBoRotTi-


Üst Alt