Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tatile gidiyom beyler
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheeBeLaa
Üye
Konu Sahibi
tatile gidiyom beyler
panpalar yarın tatile gidiymo ama öyle çok uzun olmayacak geçen yılda gitti anasını satıyım bitürlü yüzemiyom bide annem böyl baş örtülü öyle üstüyle başıyla gliyo untanıyom elalemden yav ibide yol boyunca dırdır diyo
ultrayer6
Üye
sen yine dua et ben hiçbir yaz tatilinde tatile gitmedim her yaz evde
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
ben otelde çalıştığım için hiç problem değil her zaman tatil gibi bazen iş adamı uyuz ediyor ama değiyor
mangdaşire
Üye
kardeş aileleri degişek mi? benimde her sene gidiyolar ama ben pek sevmiyorum.çok aşırı açık tenli oldugum için güneşe en ufak çıkmamda yanıyorum.daha da kötüsü bu sıcakta sahilde oturursam terden ölürüm.hangi sene tetile gitsem o sene hasta oldum ilk defa geçen sene gitmedim turp gibiyim.bu sene de evdeyim.daha bu günü saymazsak 5 gün evde yalnızım,daha da önemlisi bulaşıklar birikti nasıl yıkayacagım bilmiyorum neyse çok fazla özel hayatıma girmeyeyim yoksa rezil olucam
TheeBeLaa
Üye
Konu Sahibi
arçelik yetkili servisi ara onlar yardımcı olur ya abi deniz yum falan mütiş şukela da annmle babam bide yüzememe giriyor işin içine ama hafta içi herkez iş,inde fazla gelen olmaz heralde inşallah tek biz oluruz sabah 6da yolaymışız yav 2gün yani 1gün olsa günübirlkiderdim ne tatili Allahım o bile yetiyor bana zaten uzun durmak istemiyorum
metinakrep
Üye
ne olursa olsun annenden utanman yanlış ve tatil dedinde ben onu bile bilmiyorum şu ana kadar hep çalıştım 6 yaşından beri boş durmadım bayramlarda bile çalıştım sonuçta ekmek parası
ultrayer6
Üye
o kadın zamanında afedersin senin altını bile temizledi, ayrıca annen o senin. neden utanıyon yaw?
hem zaten islam dinine göre anne, baba, kardeş gibi yakın akrabalara mahrem yoktur.
TheeBeLaa
Üye
Konu Sahibi
yav abicim denize elbiseleriyle gidiyo tamam bnuda bişeyyok sallamam elalemi ama bikarışıyor orda
Praetor
Emekli Yönetici
Konuyu açan arkadaşımız hakarete varacak ifadeler kullandığından bir hafta süreyle forumdan yasaklandı.
Öte yandan isteyen istediğinden utanır... Konu utanmak üzerine değil, gereksiz yerlere takılmayalım.