Tasker v5.1 Final Türkçe Çeviri (Test Aşaması)

Sponsorlu Bağlantılar

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
Tasker v5.1 Final Türkçe Çeviri (Test Aşaması)
Selam. Arkadaşlar, çevirisine bugün başladığım bu uygulamayı dener misiniz? Tasker uygulamasının çevirisini yapmak istiyorum. Yeni başladım ve az buçuk çeviriden sonra emekler boşa gitmesin diye, arada bir çevirisini yaptıkça buraya ekleyecem. Bunun nedeni de, çevirisi yapılacak satırların bayağı fazla olması. sanal emülatörde hata verdi, telefonda denedim, sıkıntı yok gibi ama yinede telefonda hata verdiği yerde bırakmak en uygunudur sanırım. Denemesini yapmadan o kadar çeviri yap, sonra hata verirse doğrusu bu olay hayal kırıklığına yol açar. Beni anladınız sanırım. :kop:

Buyur eklenti aşağıda indirin, hata verirse sizden ricam konuya yazınız. Uygulamayı indirip yükleyen herkes sorun yok çalışıyor, veya hata verdi şeklinde uygun bişey yazarsa sevinirim.

Uygulamanın çevirisi yapıldıkça belli aralıklar ile apk dosyasına tarih eklenerek güncellenmiş dosya konuya eklenti olarak eklenecektir.
Kolay gelsin.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Yusuf_EMRE, yavuz0303, seyits ve 2 diğerleri

aaykutt1

Üye
Uğraşlarınız için teşekkür ederim. Bu aralar ilgilendiğim bir uygulamaydı. Vakit bulup kullanmayı henüz öğrenemedim. Tecrübe edersem bildirimde bulunurum.

SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizenelanbendendeget

Üye
Ekstradan izinler istiyoe nasıl güveneceğiz?

Takipçi Satın Al

Üst Alt