Taşıt Vergileri çok Yüksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abcde

Üye
    Konu Sahibi
Taşıt Vergileri çok Yüksek
Neden kdv,ötv vs vergi ödeyip satın aldığımız aracımıza heryıl tekrar vergi ödemek zorunda bırakılıyoruz?

walla devlet en cok vergıyı arabadan kazanıyo aten alırken ıkı kat pahalıya alıyoruz yanı yarıs wergı arabanın+sonrada mılyarlarca wergı verıyoz gunah ya!!!!allah tan bızım arabanın model yılı gectı az vergı verıyoz 99 model!!

ardaca

Üye
aman keano görmesin bu konuyu. yanarız valla

abcde

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ardaca &#064; Jan 21 2006, 12&#58;41 AM) [post=257965]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
aman keano görmesin bu konuyu. yanarız valla
[/b][/quote]
Neden ?

Haberci

Üye
Bu vergi olayını ben de hiç anlamam ama bir gerçek daha var ki devletler vergisiz ayakta kalamaz çünkü sermayesiz ve karşılığı olmadan gelen bir gelir kim vazgeçmek ister ki?

tamam orası dogruda vergıler yerıne gıtmıyokı kardesım cıldırıyo ınsan sonrada ben kerızmıyım dıye dusunuyo&#33;&#33;&#33;&#33;

amedian

Üye
abimde 99 406coupe var araba suan yatıyo sirket araba verdigi için, gecen konustuk 400 mu ne dedi sanırım vergisi varmıs satcam diyo bide bu tek bandrol hesabını sen yap 99 model araba için fazla rakamlar bunlar

abın kaca satar bı sorsana belkı alabılırız&#33;&#33;&#33;cıddı dıyorum

amedian

Üye
dostum gecen aramızda oyle bi konusma gecti iste dedigim gibi tam bilmiyorum ama 27 28 der gibi ne desem yalan olur su anda ben sorar sana pmden bildiririm.

ya walla sen bna pm den bıldır ozellıklerını km sını falan fıyatta anlasırız

Gokhan43

Üye
Tamam arkadaşlar konuya dönelim.

Hülya Avşar bile jeep inin vergisini ödemekten bıkmış arazi tipi kamyon kullanıyo

Arkadaşlar türkiye Çok abartıyor Vergi Olayını ya Nerdeyse yol yürürken bile yüreme Vergisi Alacak bu ne be kardeşim Fabrikalarda Vergi Vermekten Bıktı Fabrikanın Kazandığının %33&#39;unu Devlet alıyor oha yani

kı buna ragmen fakır bı devletız&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;yanı aslında deılız ama hepsı borclara ve mılletın cebıne gıdıyo;&#33;&#33;&#33;&#33;

amedian

Üye
galir gider dengesi rockford o kadar senin de borcun olsa yetmez o para

abcde

Üye
    Konu Sahibi
Gelir gider dengesi demek çok masumane çok iyimser bir açıklama olur.Hiçbirimiz bu tür bir sömürüyü haketmediğimiz gibi bu dengesizliğinde sorumlusu değiliz.15-20 tane hırsızın kendini bilmezin açıklarını biz vergilerimizle kapamaya yamamaya çabalıyoruz.

+1 derım susarım beyler konu dagıldı yaw bıraz konu dısına cıktık bız araclarla ılgılı bolumune donelım

abcde

Üye
    Konu Sahibi
Ohhhhh. tecavüz kaçınılmazsa olaydan zevk almaya çalış derler.(bugün vergiyi yatırdımda)..

<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 24 2006, 09&#58;44 PM) [post=262244]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
+1 derım susarım beyler konu dagıldı yaw bıraz konu dısına cıktık bız araclarla ılgılı bolumune donelım
[/b][/quote]

bnde sana +2 verır susarım haklısn

DeLmIrA

Üye
nie her yıl veriyoruz ? bankalardan hortumlanan paraları yerine koymak ıcın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...