fk555897 Üye ONe-' Alıntı: kullandigim icin demiyorum benim oyum nokia n9'a. Genişletmek için tıkla ... Ben N9'u görmüştüm. Hem işletim sistemi hem de telefon çok şık.
ONe-' Alıntı: kullandigim icin demiyorum benim oyum nokia n9'a. Genişletmek için tıkla ... Ben N9'u görmüştüm. Hem işletim sistemi hem de telefon çok şık.
afsinbeyyy Üye MrCommanDTr' Alıntı: N9 dan daha şık kibar ve karizmatik bir cihaz daha ömrümde görmedim.. Genişletmek için tıkla ... aynen. Zaten şimdiki telefonlara bakarsan n9 un tasarımıni çalmışlar .
MrCommanDTr' Alıntı: N9 dan daha şık kibar ve karizmatik bir cihaz daha ömrümde görmedim.. Genişletmek için tıkla ... aynen. Zaten şimdiki telefonlara bakarsan n9 un tasarımıni çalmışlar .
[ENGİN] Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Note 2 Genişletmek için tıkla ... Herkesin kullandığı kendine güzel Bende n9 diyorum - - - Eklendi - - - n9 diyen bir ben değilmişim
~N.A.W.Y~' Alıntı: Note 2 Genişletmek için tıkla ... Herkesin kullandığı kendine güzel Bende n9 diyorum - - - Eklendi - - - n9 diyen bir ben değilmişim