beyler telefon akıllı olmasın sadece mesaj atsın konuştursun beni ama çok sık olsun görünüm on numara olsun böyle hala sıfır telefonlar mi son nesil son teknoloji olacak ama özellikli olmayacak hediye alacağım.
Konu sahibinin düşüncesini merak ediyorum aslında. Akıllı telefon mu istiyor salak telefon mu Yoksa bir zamanların akıllısı fakat şimdinin salağı olan 603 gibisi yeterli mi
akıllı olmasın görünüşü sık olsun kamera olmasın mms olmasın internet olmasın sadece arama ve mesaj olsun ama eski telefon olmasın tip olarak çok sık ama donanım olarak çok yetersiz olsun ama son teknolojide çıkmış olsun
akıllı olmasın görünüşü sık olsun kamera olmasın mms olmasın internet olmasın sadece arama ve mesaj olsun ama eski telefon olmasın tip olarak çok sık ama donanım olarak çok yetersiz olsun ama son teknolojide çıkmış olsun
kaç paralık bir şey düşünüyorsun acaba bence nokia asha serisine bakabilirsin 206 falan 300 küsür lira idi galiba çok sağlam diye biliyorum bunlarıda pilleride baya gidiyor diye duydum ama sen yinede bir araştır istersen
nokia'nın tuşlu telefonları bile çok pahalı. en iyisi telefoncuları gez. onlarda biraz eski modellerin sıfırı oluyor, uygun fiyata alırsın.
mesela 6300 çok güzel bi telefondu. şimdiki tuşlular onun kadar sağlam durmuyor. ama 6630'ın sıfırı bulunmaz artık