Tarkan'ın yeni albümü: "Metamorfoz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Tarkan'ın yeni albümü: "Metamorfoz"
Megastar Tarkan yeni albümünü çıkarmak için gün sayıyor. 4 yıl aradan sonra Türkçe albümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak olan ünlü sanatçının "Metamorfoz" adını verdiği yeni albümü 27 Aralık'ta DMC - D&R etiketiyle satışa sunulacak. Albümde, Tarkan'a ait 10 şarkı bulunuyor. Albümün aranjörlüğünü ise, ilk albümünden bu yana ünlü sanatçıyı hiç yalnız bırakmayan Ozan Çolakoğlu üstlendi...

Albümünün ilk klibini sözlerini kendisinin yazdığı, müziğini ise Ozan Çolakoğlu ile birlikte yaptığı "Vay Anam Vay" adlı hareketli şarkıya çekecek olan Tarkan'ın klibini, Kıvanç Baruönü yönetecek. Maslak'ta bir stüdyoda çekilecek klipte Tarkan, tek başına rol alacak.

Metamorfoz ne demek?

"Metamorfoz" edebiyat dünyasının yakından tanıdığı bir terim... Ünlü yazar Kafka'nın, uzun öyküleri arasında en bilineni... Kafka'nın bu öyküsündeki karakteri Gregor Samsa, bir sabah problemli düşlerinden uyanınca, yatağında büyük bir böceğe dönüştüğünü görür. Kafka, öyküsünde burjuva toplumu ve bu toplumun talepleri karşısında bunalan ve yabancılaşan kişinin nasıl bir böceğe dönüştüğünü betimlemektedir. Metamorfoz, başkalaşım, dönüşüm olarak da bilinir. Özellikle böcekler için kullanılan bu terim, canlının tırtıl düzeyinden yetişkin düzeye geçişini ifade ediyor. Tarkan, albümüne "Metamorfoz" adını vererek, bu albümünün diğerlerinden çok farklı bir yerde olduğunu, yeni bir sound’la hayranlarının karşısına çıkacağının ilk işaretini veriyor.

Nazy

Nazy

Üye
Bi Bakalım Tarkanın Albümü Nasıl Olacak
Söylendiği kadar Metamorfozmu
Haber için teşekkürler

researcher

Üye
Tarkanın ilk hayranları artık evlendi coluk cocuk sahibi oldu.....yeni nesilde tarkana yuz vermiyor niyesye...ama kendisi hala megastar ....nasıl oluyosa.....15 sende 5 album cıkarmıs.....

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim...
Süper şarkılar var
Özellikle of anam of :)

--------------- Ekleme ---------------

Pardon 'vay anam vay' :ehe

nozden

nozden

Üye
bibakalım güzel mi acaba!

mservank

mservank

Üye
bence istediği kadar metamorfoz geçirsin titanic in de deiği gibi yeni nesil yüz vermiyor

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tarkan gardını düşürdü, hem sesi yaşından dolayı değişti hem de eskisi gibi artık güzel şarkı sözü yazan da yok .. Kendisinin şarkı aldığı belli başlı aldığı kişiler var, onlarda fazla üretemiyor artık. Mesela Nazan Öncel ..

Altun.

Altun.

Üye
ewet tarkan yaşlanıyr kabul etmeli

dreamboys69

dreamboys69

Üye
yinede zirvede kalmayı başarıyor.umarım bu albümde beklediğini bulur...

mservank

mservank

Üye
yinede zirvede kalmayı başarıyor.umarım bu albümde beklediğini bulur...

sanmam çünkü şarkı sözleri güzel değil biraz baktım sadece bir tanesini beğendim zaten şarkılarını kendisi yazmıyordu sanırım nazan öncel ve sezen aksu ile de arası bozuk

alikelek

Üye
Valla Haber Güzel Bakalım şarkılar Nasıl

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
sarkıları gusel genede yaaa:D

FirstClasss

FirstClasss

Üye
güzel albüm beğendim, tarkanı severim hemen bi korsan cd'sini aldım :ehe:kop:

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
tarkanın yeni albümünü beyenmedim ve tutulmuyor :aman2::oke::aman2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...