Tarkana Kırık Not

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Tarkana Kırık Not
Tarkan'a kırık not
Tarkan'ın İngi-lizce albümü 'Come Closer' müzik market-lerdeki yerini aldı. Radyolardaki DJ'lere al-bümü nasıl bulduklarını sorduk ..Yanıtlar pek iç açıcı değildi..

Salihyet

Salihyet

Üye
ya adamda müthiş ses var ama hala yurt dışında valla keyfi bilir böyle yaparsa efsaneliği falan kalmaz.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Tarkan'ı tarkan yapan bu millet heeyyy uyumaaa!!!

Tarkan bu milletle bir şeyler paylaşmanın zamanı gelmedi mi hala!!! :s

Salihyet

Salihyet

Üye
bence geçbile kalındı millet en kötü çalışmasını bile alık alık izliyo yıllardır amerkiada ingilizceyi halktanda kötü kullanıyo hala neye dayanarak dönmüyo anlamadım.

abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Evet..Tarkan ingilizce albüm işinden anlamıyor bence..

ukalaboy

ukalaboy

Üye
ya herkez kendi bildiğini yapsın tesekur ediyoruz yurt dısında bizi temsil ediyo ama bencede album guzel değil

jöly

Üye
Tarkan'ın ingilizce singlenını beğenmemiştim ama bu albümü beğendimm zaten Tarkan' da seviyorum

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
berbat bile değil berbat ötesi

busem

Üye
Harika bence ..Yaptığı tüm çalışmaları çok seviyorum..Kendisine öz güveni fazla olan çok az sanatçı var..Tarkanda bu istisnaların içerisinde.

crows

crows

Üye
tarkanın yaptıgı işe laf söyleyecek biri deilim ama tavırlarını biraz fazla abartıyor sesi güzel tipte var herşey var ama daha düşünceli olabilmeli

jeacona

jeacona

Üye
walla pek beğenmedim

[EmRaH]

Üye
Türkiye ye gelsinde her gün digerleri gibi o lanet magazin haberlerine mansetmi olsun Onu efsane yapan gözlerden uzak kalmasi

Yıgen

Yıgen

Üye
sonucta bızlerı temsıl edıyo destek olmaılyız bence elestırılecek tabıkı bu herzaman bır sanatcı nın tutlacak bır album yapacagı anlamına gelmez hataları da olacak

kikaksk

kikaksk

Üye
aranızda ingilizceyi tam olarak bilip te dinliyen oldumu...??

Yıgen

Yıgen

Üye
valla ben bılmıyorum

abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Bende bilmiyorum valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt