Tarikat üyeleri hastane bastı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Tarikat üyeleri hastane bastı!

[h=2]Şanlıurfa'da doktor ile başhekim yardımcısı arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü.[/h]
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir doktor ile başhekim yardımcısı arasında iddiaya göre geç gelme nedeniyle çıkan tartışmaya daha sonra başhekimin de katılmasının ardından, hastaneye tarafların yakını oldukları öne sürülen çok sayıda sakallı, sarıklı kişi geldi. Aralarında Menzil tarikatı mensuplarının da olduğu öne sürülen kişiler hastanenin başhekimlik katını doldururken, görüntü almak isteyen gazetecileri de engellediler. Polis hastanede güvenlik önlemleri alırken, kalabalığın bekleyişi de sürüyor.

[h=4]BAŞHEKİM İLE TARTIŞTILAR[/h] Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan doktor H.P. ile Başhekim Yardımcısı V.F.P. arasında iddiaya göre, dün işe 1 saatlik geç gelme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma hastane görevlilerinin araya girmesiyle son buldu. Ancak doktor H.P., aynı konuyla ilgili olarak bu kez odasına gittiği Hastane Başhekimi A.Y. ile tartıştı. Bu tartışma üzerine bugün H.P.'nin yakını olan bazı kişiler hastaneye geldi. Bir süre sonra bu kez, Başhekim A.Y. yanlısı olduğu öne sürülen onlarca kişi hastane başhekimlik koridorunu doldurdu. Sakallı ve sarıklı çok sayıda kişi, koridor ve başhekimlik makamının bulunduğu odada beklemeye başladı.

[h=4]POLİS ÖNLEM ALDI[/h] İhbar üzerine çevik kuvvet polisleri de hastane bahçesinde önlem aldı. Olayı haber alarak hastaneye giden ve başhekimlik koridorundaki kalabalığı görüntülemek isteyen gazeteciler ise, kalabalıktaki kişiler tarafından engellendi. Başhekim A.Y. ile görüşemeyen gazeteciler, başhekimlik odası ve koridorunda bulunanlar tarafından sık sık görüntü almamaları konusunda uyarıldı. Son olarak hastaneden ayrılmak isteyen gazeteciler, başhekimlik katında bulunan bazı kişiler tarafından dışarı çıkarıldı. Dışarı çıkan gazetecilere eşlik eden bir kişi ise, koridorda bekleyen kalabalıktakilere gazetecilere karışılmamasını isteyip, "Talimatlara uyun" diye uyardı.

Hastane içi ve dışında bekleyiş devam ederken, yeni kişilerin de gruplar halinde hastaneye geldiği görüldü. Konuyla ilgili hastane yetkilileri açıklama yapmadı.

Astrosman

Astrosman

Üye
:hmmm

spy ghost

spy ghost

Üye
:hmmm dertleri neydi acaba

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Koskoca adamlar çocuk gibi kavga mı edeceklerdi ki acaba?

HaqperesT

HaqperesT

Üye
demokratik bir ülkede sariklilarda hakkını araması doğal bir durum.

greenmile

greenmile

Üye
hak hastane basmakla aranmaz

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Gidip hekimle konuşmanin adı hastane basmak olur söz konusu dindar kesim olunca

10-15 kişinin bi anda hastahanede hekimle "konuşmaya" gelmesinden bahsediyoruz;"dindar" kesimi kasteden yok burda.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
heyy Allahm yaa.toplu gelince burda benim düdügüm öter saniyolar heralde.

greenmile

greenmile

Üye
Gidip hekimle konuşmanin adı hastane basmak olur söz konusu dindar kesim olunca

sulalecek hekimle konusursan bunun adi basmadir,bir kisi gider adam gibi konusur yani ayrica dindar kesim hic olmadigi kadar ustun bugunun sartlarinda

HaqperesT

HaqperesT

Üye

sulalecek hekimle konusursan bunun adi basmadir,bir kisi gider adam gibi konusur yani ayrica dindar kesim hic olmadigi kadar ustun bugunun sartlarinda
:) hergün benzer olaylar yasanmakta ama kaçı haber olabiliyor hiçbiri sadece kavgalı olanlar bir ihtimal haber olur. Ama üç sarıklı yada başörtülü sesini çıkarsa hop noluyoruz havaları.

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
greenmile

greenmile

Üye
:) hergün benzer olaylar yasanmakta ama kaçı haber olabiliyor hiçbiri sadece kavgalı olanlar bir ihtimal haber olur. Ama üç sarıklı yada başörtülü sesini çıkarsa hop noluyoruz havaları.

ben çok hastane basma haberi gördüm,siz görmemiş olabilirsiniz.Ben olaya sarıklı,hacı,hoca ayrımıyla da bakmıyorum.Benim burda ilgilendiğim hastanenin basılması olayıdır.

Ancak ne garip ki sarıklı kesimi savunacağım diye onları göz önüne daha fazla çıkarıyorsunuz,sonuçta hastane basılması yanlıştır.Sarıklı veya sarıksız fark etmez;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...