DreaMagic.. :bye: gerçekten üzüldüm :züü: artık forumu terk etti :züü:
abandonware Üye Konu Sahibi kimse mi üzülmedi acaba.. sanki giderse gitsin dermişcesine bir hava var..
Oğuzhan Üye veyseloglu' Alıntı: kimse mi üzülmedi acaba.. sanki giderse gitsin dermişcesine bir hava var.. Genişletmek için tıkla ... tanımıyorum sadece adını biliyorum
veyseloglu' Alıntı: kimse mi üzülmedi acaba.. sanki giderse gitsin dermişcesine bir hava var.. Genişletmek için tıkla ... tanımıyorum sadece adını biliyorum
Oğuzhan Üye çok ilginç gereksizlerde çok aktif olduğumu sandığım dönemlerde yani yazın aslında o kadar da aktif değilmişim
çok ilginç gereksizlerde çok aktif olduğumu sandığım dönemlerde yani yazın aslında o kadar da aktif değilmişim
Türe Üye Kabız Civciv' Alıntı: çok ilginç gereksizlerde çok aktif olduğumu sandığım dönemlerde yani yazın aslında o kadar da aktif değilmişim Genişletmek için tıkla ... Yazin cok yoktun ki sen
Kabız Civciv' Alıntı: çok ilginç gereksizlerde çok aktif olduğumu sandığım dönemlerde yani yazın aslında o kadar da aktif değilmişim Genişletmek için tıkla ... Yazin cok yoktun ki sen
codblackops2 Üye eskiler yok artık maalesef. Değerini bilemedik yazın.önümüzdeki yaz aynı kadro , aynı sohbet..imkansız gibi..
eskiler yok artık maalesef. Değerini bilemedik yazın.önümüzdeki yaz aynı kadro , aynı sohbet..imkansız gibi..
Türe Üye codblackops2' Alıntı: eskiler yok artık maalesef. Değerini bilemedik yazın.önümüzdeki yaz aynı kadro , aynı sohbet..imkansız gibi.. Genişletmek için tıkla ... Ayarlayıp getirecem getirebildikerimi
codblackops2' Alıntı: eskiler yok artık maalesef. Değerini bilemedik yazın.önümüzdeki yaz aynı kadro , aynı sohbet..imkansız gibi.. Genişletmek için tıkla ... Ayarlayıp getirecem getirebildikerimi
codblackops2 Üye Türe' Alıntı: Ayarlayıp getirecem getirebildikerimi Genişletmek için tıkla ... Hadi hayırlısı