Tarihe Alex imzası: 5-2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Tarihe Alex imzası: 5-2

Spor Toto Süper Lig’in 13.haftasının kapanış mücadelesinde Bucaspor’u ağırlayan Fenerbahçe, karşılaşmadan 5-2 üstünlükle ayrılarak Trabzonspor ve Kayserispor’un puan kaybettiği haftada zirveye bir adım daha yaklaştı. Fenerbahçe’nin 3000. golüne Alex imza atarken kaptan hat-trick yaptı.

Ev sahibi takımda kırmızı kart cezalısı Lugano ile sakatlıkları bulunan Emre, Özer ve Güiza kadroda yer almazken, Niang dokuzuncu haftadaki Galatasaray maçından bu yana ilk defa ilk 11’de müsabakaya başladı. Belki de tek sürpriz Dia’nın yerine genç futbolcu Gökay’ın şans bulmasıydı.
Ligde geride kalan haftalarda sadece beş gol kaydedebilen konuk ekipte ise Orhan Ak sakatlığı nedeni ile görev almadı.
Tarihteki 3000. golü kimin atacağını merakla bekleyen taraftarlar sadece 34 saniye içinde bunu öğrendi. “Kimin atmasını istersiniz?” sorusuna çoğu sarı-lacivertlinin neredeyse ortak bir şekilde ismini vereceği Alex de Souza, daha dakika dolmadan, Cristian’ın pasına ceza alanında sol ayakla çok sert vurdu ve takımını öne geçirdi.
13’te sağ kanadı etkili şekilde kullanan Gökhan Gönül ortaladı. Kaleci Carlos’un yumrukladığı top Niang’a pas oldu. Senegalli, kale alanındaki Alex’i gördü. Kaptan düzgün bir vuruşla “3000 yetmez 3001 de benim” dedi.
Görünüşe bakılırsa o da yetmeyecekti Brezilyalı’ya. 10 dakika sonra bu sefer ayaklarını değil kafasını konuşturdu Alex. Yine Gökhan’ın ortaladığı topa çok iyi yükselen kaptan gemisini farka taşıyordu.
Bucaspor neden 12 haftada sadece beş gol atabildiğini uygulamalı olarak gösterdi. İlk yarının son saniyelerinde Mendy’nin pasıyla boş kale ile karşı karşıya kalan Manucho topu kaleyi kapatmaya giden Volkan’ın üzerine vurunca bir golden oldu konuk takım.
İkinci yarıda İzmir ekibi daha derli topluydu ilk dakikalarda. 50. dakikada yine akıl almaz bir gol kaçtı. Penaltı noktasında Mendy-direk-Manucho üçgeninde eriyip giden top yine kaleyi bulmadı. Şeytanın kırılamayan bacağı 65’te Manucho’nun kafa vuruşu ile kırıldı ve bu golle skor 3-1’e geldi.
Alex 76’da sitemkar bir şekilde yerini Semih’e bıraktı. Kaptanın çıkışından Fenerbahçe pek de etkilenmedi. 81. dakikada Niang ve 86’da Semih kaleciyi aynı köşeden avlayarak 5-1’lik üstünlüğü sağladı. Bu gollere Buca, 87’de Musa ile cevap verdi. Karşılaşma 5-2 Fenerbahçe galibiyeti ile sona erdi.
Bu sonuçla sarı-lacivertliler puanını 24’e yükselterek dördüncülüğe çıkarken, Buca sekiz puanda ve 17. sırada kaldı.

• Beğen
Tepkiler: Wonder Worker ve Samsun55''

Samsun55''

Samsun55''

Üye
iyi oldu 5 gollu galibiyet takimi yeniden cesaretlendirir :D bu arada alexi de tebrik ederim adam fenomen ya :D

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Maçı izledim ilk yarıdaki oyun muhteşemdi...:) Alex ilk yarı yaptı yapaçağını 3 gol attı adamlar ilk yarıda pozisyon bulamadı nerdese ilk yarıdaki son pozisyonu saymazsak....:) Böyle devam edersek şüphesiz şampiyon oluruz....:)

haltie

haltie

Üye
Aykut kocaman ayarımız yok ya farklı kazanıyoruz yada kaybediyoruz diyordu dediği oldu.Üstün futbol bol gol var.

fener kesin şampiyon olur bu sene.nostradamus.:kop:

greenmile

greenmile

Üye
Fener bu sene şampiyon olur mu bilinmez ama sizin üstünüzde olacağımız kesin:kop:

haltie

haltie

Üye
Hiç bir şey şimdiden bilinmez kim 1. kim 2. kim sonuncu olur.Erken konuşup şöyle olur böyle olur diyip sezon sonu apışıp kalmak huyumuz değildir;)Kahinlik varsa o ayrı saygımız sonsuz:zuhaha:

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş sezon başı şey değilmiydi ya Bu lige Fazla gelmiyormuydu :hmmm Bu kim dediydi yahu Birisi yardımcı
olsun bana :d:

Bu futbola bakarsak kolay geçeriz herkesi .:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:heyo:

Şimdi de evden çıkıyorum, bu akşamki maça gidiyorum :D
Haydi aslanlarım :D

Mert

Mert

Üye
Kanaryalarım diyecektin galiba :d:

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Fark eder mi...? Önemli olan o ünvanı söylemek değil yapmaktır...:)

Mert

Mert

Üye
İşin esprisini kaçırdığın için tebrikler :dry:

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Bir şey demedik : ?

Eğer Yaptığın şey espirise Yazdığım şey etkilemez...;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...