Tarih yazarı Burak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Tarih yazarı Burak


Sezon başında Trabzonspor’dan 5 milyon Euro’ya transfer edilirken, en çok eleştirilen isimlerin başında geliyordu Burak Yılmaz. Süper Lig’de attığı 33 gole rağmen, Devler Ligi seviyesinde olmadığı iddia ediliyordu. Ancak zaman, ona güvenenleri haklı çıkardı. İki Cluj maçında 4 gol, Manchester’a da 1 gol atarak Galatasaray’a 7 puan kazandıran yıldız futbolcu, Braga deplasmanında da sahnedeydi. Aslan yenik durumda, Cluj da Manchester karşısında öne geçmişken, Amrabat’ın ortasına kafayla şahane vuran Burak, beraberlik golünü bulup, Aslan’ı adeta ipten aldı. Aydın’ın attığı galibiyet golüyle, Burak’ın yaptıkları daha da anlam kazandı.

Messi takip ediyor


Bir yandan takımına hayat veren Burak Yılmaz, diğer taraftan attığı 6 golle, Şampiyonlar Ligi’ndeki krallık yarışında bir kez daha Cristiano Ronaldo’yu yakaladı. 5’er gollü en yakın rakipleri Alan ve Oscar Devler Ligi’ne veda ederken, Lionel Messi de takibini sürdürüyor.

Bir rekor daha

Burak Yılmaz sahneye çıkana kadar Şampiyonlar Ligi’nde bir sezonda en çok gol atan Türk futbolcular Hakan Şükür ve Tuncay Şanlı’ydı. Bu iki oyuncunun 5’er gollük rekorunu, bir önceki Manchester United karşılaşmasında egale eden Burak, dün de Braga deplasmanında ağları havalandırınca bir ilki daha yaşamış oldu. Yıldız oyuncunun yeni hedefi, 2. turda gollerine yenilerini ekleyip, bu rekoru daha da ileriye götürmek.

‘Anneme armağan’

Maçın kahramanı Burak, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “İstanbul’daki Cluj maçının ardından bütün puanları alacağımızı söylemiştik. Bunu söylerken de takım arkadaşlarımıza, taraftarımıza ve camiamıza güvenmiştik. Bu inançla yola çıkıp bütün puanları topladık. Çok istedik, inandık. Bugün de kötü başlamıştık ama ikinci yarıda kendimize geldik. Golde top çok iyi yere gitti. Bu golü anneme armağan ediyorum” dedi.
 
alaStar

alaStar

Üye
Ona inanmayanlara gelsin :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt