tarih öncesi taş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alyz

Üye
    Konu Sahibi
tarih öncesi taş
bu taş tarih öncesine ait üstüne çiçek benzeri bir çeşit resim yapılmış bunun değeri varmı

Yunkaai

Üye
Bu arada bana gönderdiğin resme baktım.Etnorafya müzesinde çocuklara yaptırılan tipten değeri yok.

bence sular cekilmeden bir deniz yıldızı yapışmış sular çekilmiş yer altında felan onlar bulana kadar kuruyup düşmüş buda taşta şekil bırakmış olay bu bana göre

alyz

Üye
    Konu Sahibi
bence sular cekilmeden bir deniz yıldızı yapışmış sular çekilmiş yer altında felan onlar bulana kadar kuruyup düşmüş buda taşta şekil bırakmış olay bu bana göre

para edermi etmezmi ?

Para etse ne yapacanki devlet sana yâr edermi onu

Para etse ne yapacanki devlet sana yâr edermi onu

+123456789

Tarih öncesi demiş arkadaşımız eğer o taşta tarih öncesine dayanan bulgular varsaaaa o taşın üstüne bi su içsin bence + başına bişey gelmesin dikkat etsin + en yakın emniyet mi olur müze mi olur artık bi gitsin danışsın artıkın ne olur ne olmaz

alyz

Üye
    Konu Sahibi

Evet arkadaşın dediğine katılıyorum bizim burda deniz Yok küçük bi göl bile yok demeki henüz denizler bizim burdada variken bi deniz yıldızı üstüne oturmuş ve öyle kala kalmış dinazorlar çağından gelmiş bence bir kaç tirliyon mirliyon eder

trilyon milyon muuuuu gardaş adres ver geliyom taştan kimseye bahsetme ha

şaka bi yana ama ciddi anlamda sıkıntı olabilir bu taş yani bi an önce emniyet veya müzeye vs iletmek şart

alyz

Üye
    Konu Sahibi
trilyon milyon muuuuu gardaş adres ver geliyom taştan kimseye bahsetme ha

şaka bi yana ama ciddi anlamda sıkıntı olabilir bu taş yani bi an önce emniyet veya müzeye vs iletmek şart

bizim köyde müzede yok

jandarma onu ne yapacak yahu

- - - Eklendi - - -

şehre uğrarsam bi ara müzeye götürürüm

o taşı bana gönder ben hemen 1KM ilerimdeki Jandarmaya ileteyim bakalım jandarma neler yapıyo

Emniyetin olmadığı yerlerde bu konularla Jandarma ilgileniyor diye biliyorum !

alyz

Üye
    Konu Sahibi
o taşı bana gönder ben hemen 1KM ilerimdeki Jandarmaya ileteyim bakalım jandarma neler yapıyo

Emniyetin olmadığı yerlerde bu konularla Jandarma ilgileniyor diye biliyorum !

bizim burda kargoda yok

tanrım areolog olacak adamım türkiyede harcanıyorum...

Ee peki şimdiki taşlar ne zamandan kalma? Devlet taş mı üretiyo da şimdiki taşlar 2012 model? Onlar da tarih öncesi değilmi? Bu krema neden bu kadar tatlı? Bu çilek neden bu kadar büyük? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...