Tavsiye Tarifeye ek alınabilecek telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
Tarifeye ek alınabilecek telefon önerisi
iyi forumlar faturasız hat kullanıyorum faturalıya geçip kendime de yeni bir telefon alma düşüncem var ama telefon fazla pahalı olmamalı yani 1500 civarı bi cihaz olması lazım tarife ile toplam aylık ödemem 130-150 arası bir şey anca olur tarife de önemli olan internet en az 2 gb konuşma vs o kadar önemli değil ama 100-200 dk falan olsun genede bu tariflerime uyan her hangi bir operatörün bir tarifesi varmıdır bildiğiniz önerilere ve tavsiyelere açığım şimdiden teşekkürler.

ParTaa

ParTaa

Üye
FATURALIYA GEÇSENDE BILDIGIM KADARIYLA TELEFON ALMAK ICIN 6 AY GEÇMESI GEREKIYOR HEMEN ALMASSIN

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum o kısmını araştırmadım ama kredi kartı vs olunca verirler diye düşünüyorum
bilmiyorum o kısmını araştırmadım ama kredi kartı vs olunca verirler diye düşünüyorum

Buğra

Buğra

Admin
Tarifeye ek çok pahalı oluyor

örnek galaxy s5 1350 liraya kadar nette bulunuyorken tarifeye ek 2250 liraya satıyorlar taksitle

z3 1750 liraya varken 2750 liraya geliyor tarifeye ek alınca

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Her operatörde değişebilir ama her faturalı hatta vermiyorlar 6 ay telefon aramalara kapanmamış ve düzenli faturalarını yatırıyor olmalı. Avea için böyle en azından. Evet piyasaya göre kazık baya kazık fiyat oluyor. Bende Note 3 ü aldım 24 ay taksit ile bir yılı bitti kaldı bir yılı :D Fakat kredi kartına taksit olayını bitirdikleri için ya kredi çekip alabiliriz yada böyle operatörlerden yada evkur gibi yerlerden. Bunlarda haliyle normal piyasasından daha pahalıya satıyor. Yeni faturalıya geçenlere bir kampanya yapıp veriyorlarsa bilemiyorum ama en az 3 ila 6 ay düzenli ödeme istemeleri kuvvetli ihtimal. Birde bu aralar Avea da ön ödemeli telefon kampanyası çıkmıi o şekilde belki olabilir.

Üst Alt