tarayıcıdan çıkınca etkin indirme uyarısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
tarayıcıdan çıkınca etkin indirme uyarısı
herhangi bir indirme yapmadığım halde tarayıcıdan her çıkışımda bu uyarıyı alıyorum sorun hakkında yardımcı olabilecek birisi olursa sevinirim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
herhangi bir indirme yapmadığım halde tarayıcıdan her çıkışımda bu uyarıyı alıyorum sorun hakkında yardımcı olabilecek birisi olursa sevinirim

tarayıcı operamı kendi tarayıcısımı operaysa indirmelerde görülür ne oldugu kendi tarayıcısıysa indirilebilir ögeler diye bişey var orda bi indirme yarım kalmıştır

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
kendi tarayıcısı ama yarım kalan indirme yok sorun orada zaten

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kendi tarayıcısı ama yarım kalan indirme yok sorun orada zaten

yarım kalan güncellemede olabilir bazı programlar kurulurken internete baglanıp dosya indirmek ister öyle bi program yüklediysen veya yüklemeyi yarıda kestiysen ondan da yapar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
yarım kalan güncellemede olabilir bazı programlar kurulurken internete baglanıp dosya indirmek ister öyle bi program yüklediysen veya yüklemeyi yarıda kestiysen ondan da yapar

microsoft güncellemesini yüklerken tel dondu bende bataryayi çıkartıp taktım sonra yüklemekten vazgeçtim sanırım ondan programı tele tekrar indirirsem düzelirmi

_ardaa

_ardaa

Üye
önbelleği temizlemeyi denedin mi

kaplan4680

kaplan4680

Üye
Bence Hard formatla Tertemiz edersn arkadaşım :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
microsoft güncellemesini yüklerken tel dondu bende bataryayi çıkartıp taktım sonra yüklemekten vazgeçtim sanırım ondan programı tele tekrar indirirsem düzelirmi

evet büyük ihtimal ondan tekrar yükkemeyi dene yapamazsan soft format atarsın

SilentOne

SilentOne

Üye
bu bellede sakın hard atamyın soft atın

kalbimdesiin

Üye

hiç formata gerek Yok kardeşim x plore programından sırasıyla c system dmgr e system dmgr f system dmgr klasörlerini sil hacksiz modellerde de system Klasörune erişmek mümkün

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
hiç formata gerek Yok kardeşim x plore programından sırasıyla c system dmgr e system dmgr f system dmgr klasörlerini sil hacksiz modellerde de system Klasörune erişmek mümkün

teşekkürler dediğini yaptım ve sorun kalmadı sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt