Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tarayıcıdan çıkınca etkin indirme uyarısı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede
Üye
Konu Sahibi
tarayıcıdan çıkınca etkin indirme uyarısı
herhangi bir indirme yapmadığım halde tarayıcıdan her çıkışımda bu uyarıyı alıyorum sorun hakkında yardımcı olabilecek birisi olursa sevinirim
tarayıcı operamı kendi tarayıcısımı operaysa indirmelerde görülür ne oldugu kendi tarayıcısıysa indirilebilir ögeler diye bişey var orda bi indirme yarım kalmıştır
yaren_dede
Üye
Konu Sahibi
kendi tarayıcısı ama yarım kalan indirme yok sorun orada zaten
yarım kalan güncellemede olabilir bazı programlar kurulurken internete baglanıp dosya indirmek ister öyle bi program yüklediysen veya yüklemeyi yarıda kestiysen ondan da yapar
yarım kalan güncellemede olabilir bazı programlar kurulurken internete baglanıp dosya indirmek ister öyle bi program yüklediysen veya yüklemeyi yarıda kestiysen ondan da yapar
microsoft güncellemesini yüklerken tel dondu bende bataryayi çıkartıp taktım sonra yüklemekten vazgeçtim sanırım ondan programı tele tekrar indirirsem düzelirmi
microsoft güncellemesini yüklerken tel dondu bende bataryayi çıkartıp taktım sonra yüklemekten vazgeçtim sanırım ondan programı tele tekrar indirirsem düzelirmi
hiç formata gerek Yok kardeşim x plore programından sırasıyla c system dmgr e system dmgr f system dmgr klasörlerini sil hacksiz modellerde de system Klasörune erişmek mümkün
hiç formata gerek Yok kardeşim x plore programından sırasıyla c system dmgr e system dmgr f system dmgr klasörlerini sil hacksiz modellerde de system Klasörune erişmek mümkün