Öneri tarayıcı

Sponsorlu Bağlantılar

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
tarayıcı
Arkadaşlar Windows ta sayfaların dilini çeviren Bi tarayıcı varmı

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Var mı bilmiyorum ama androiidde yok diye biliyorum wp'dede olmayabilir.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Nokia Express tarayıcının içinde çeviri özelliği var ama Nokia Express ie veya uc browser gibi çalışmıyor, daha çok kota dostu olduğundan sayfaları çok detaylı göstermez.

ayrıca android de yok demiş arkadaş ama belirmek isterim ki android de chrome tarayıcı da çeviri özelliği var çok detaylı ve düzgün çevirmede de okuduğunuzdan bir anlam çıkarmak çok mümkün.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Ben kullanıyorum ancak böyle bir özellik daha önce rast gelmedi veya görmedim demem mümkün

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Express tarayıcının içinde çeviri özelliği var ama Nokia Express ie veya uc browser gibi çalışmıyor, daha çok kota dostu olduğundan sayfaları çok detaylı göstermez.

ayrıca android de yok demiş arkadaş ama belirmek isterim ki android de chrome tarayıcı da çeviri özelliği var çok detaylı ve düzgün çevirmede de okuduğunuzdan bir anlam çıkarmak çok mümkün.
hocam nasıl çeviriyor dili baktım beceremedim

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
::)

erdincpolat

erdincpolat

Üye
hocam nasıl çeviriyor dili baktım beceremedim

senden sonra bende baktım, ama çeviri özelliğini kaldırmışlar.
bu konuda adminler yardımcı olabilir bize. Daha 1 ay öncesine kadar vardı çeviri özelliği.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Bende o yüzden dedim ya ben hiç görmedim ama daha öncesindede

• Beğen
Tepkiler: nonamex
erdincpolat

erdincpolat

Üye
Daha öncesinde ben kullandım biliyorum. Kullanmasam size demem zaten.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Androiddeki chrome da çevirne var
Wp de chrome var mı?

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar soyle bi cozum var internet explorer acin atama saglayiciyi google yapin web sites tercihini masaustu yapin google yabanci siteyi ceviriyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt