Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tarayıcı problemi olanlar
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polat_karaduman
Üye
Konu Sahibi
tarayıcı problemi olanlar
sevgili modlar ve üstatlar tarayıcıyı nasıl hızlandırıriz program yada yöntem bilen varsa aydınlatsın yoksa nokiaya veda etmeyi düşünüyorum.benim için oyun müzik program pek önemli değil tek derdim internet hızlı olsun. yardım lütfen
TheMadness
Üye
opera mobile kullan
omeren313
Üye
bencede opera gayet hızlıı
polat_karaduman
Üye
Konu Sahibi
yok hocam kendi tarayıcısı operadan daha iyi performans veriyor yokmu bunun başka yolu ya olmazsa motorolla atrix almayı düşünüyorum
Al atrix'i kurtul.Başka bir şey diyemeyiz ne yazıkki.Çünkü formülü yok
polat_karaduman
Üye
Konu Sahibi
hocam atrix kafamda siz daha tecrübeli olabilirsiniz yalnızca tarayıcı bazında ne öneririsin 1200 tl lik bir bütçe ile ne alınabilir htc evo 3d galaxy s1 mororolla atrix yada se modellerinden
hocam atrix kafamda siz daha tecrübeli olabilirsiniz yalnızca tarayıcı bazında ne öneririsin 1200 tl lik bir bütçe ile ne alınabilir htc evo 3d galaxy s1 mororolla atrix yada se modellerinden