Taraftarlardan Robinhoya çağrı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
Taraftarlardan Robinhoya çağrı
20 milyon Euro'ya Real Madrid'e gitmesi beklenen Brezilyalı golcü için kampanya başlatan taraftarlar, "Ortega'yı, Van Hooijdonk'u, Okocha'yı Alex'i bekledik, geldiler. Şimdi sıra sende" yazılı binlerce mesaj gönderdi.

F.Bahçeli taraftarlar, Brezilya'nın dünya futboluna armağan ettiği son yetenek olan Robinho'yu sarı lacivertli takıma getirmek için kampanya başlattı. Brezilyalı futbolcunun adlı internet sitesine mesaj yağdıran taraftarlar, sitenin 'sohbet' bölümüne Republic Of Fenerbahçe (Fenerbahçe Cumhuriyeti) ve Robinho To Fenerbahçe (Robinho Fenerbahçe) başlıklı topic (konuşma yeri) açtı.

30 milyon seni bekliyor
İnternet sitesine gönderdikleri İngilizce mesajlarda Robinho'ya övgüler yağdıran sarı lacivertliler, "Sana hayranız. Ortega'yı, Van Hooijdonk'u, Okocha'yı, Anelka'yı, Alex'i, Washington'u, Luciano'yu Nobre'yi bekledik, geldiler. Şimdi seni bekliyoruz. Seni, Türkiye'nin en büyük, dünyanın da en büyüğü olma yolundaki bir takımın 30 milyon taraftarı bekliyor" ifadesini kullandılar.

Stat fotoğrafları
Fenerbahçeli taraftarlar ayrıca Robinho'nun sitesine Şükrü Saracoğlu Stadı'nın ve sarı lacivertli takımda görev yapan Brezilyalı futbolcular ve teknik direktörlerin fotoğraflarını koydu. Fotoğrafların arasında Fenerbahçe'yi 1995-96 sezonunda lig şampiyonu yapan Brezilyalı teknik adam Carlos Alberto Parreira'nın kupalı, Alex, Aurelio, Nobre, Luciano ve Washington'un da maçtan enstantaneleri yer aldı.

Fiyatı 20 milyon Euro
Brezilya'nın Santos takımında oynayan 21 yaşındaki forvet oyuncusu Robinho, son bir yıl içinde gösterdiği mükemmel performans sonucu Real Madrid'in transfer listesine girdi. Bu sezon 28 maçta 20 gol atan ve halen devam eden Konfederasyon Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nda banko oynayan genç futbolcunun 20 milyon Euro'ya Real Madrid'e satılması bekleniyor.

Sarı lacivertli futbolseverler, geçen sezon da Alex'in transferi sırasında Brezilyalı yıldızın adlı internet sitesine aynı şekilde binlerce mesaj ve fotoğraf yağdırmıştı.

Hürriyet
 


DefectoR

Arkadaşlar o sitede fb lilerle gs liler atışıyor :DD bi gsli işte fenere gidersen salaksın gibisinden ing. kelimeler sarf etmiş altına da türkçe den küfür yazmış :DD
 

schweppes

Üye
illa kendi kendimizi rezil edecez
 
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
bencede.öle....
 
Gangsta.aLone

Gangsta.aLone

Üye
Robinho gelmez gelse bile 20 milyon euoro vereemez fenerbahçe
 
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
yaw arkadaşlar robinho'nun sitesine girdim.bizim türkçe ana avrat küfür etmişler sadece sitede türklerin birbirine ettigi küfürler var....ne çirkin insanlarızz
mesela suna
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
cok komk ya biz turk deillmeyz nerde oldgumz hemen belli oluo!
sitenin admini cıldrmıs!onune gelen turk u engellio!
 
Gangsta.aLone

Gangsta.aLone

Üye
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Yorumsuz...!
 
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
fenerbahce.org da bugun açıklama geldi.. robinho ile ilgilenmiyoruz.die :'( :'(
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
Robinho yalanlaması!
Fenerbahçe, Brezilya Milli Takımı'nın genç yıldızı Robinho ile ilgilenmediklerini açıkladı

Fenerbahçe, Brezilya Milli Takımı'nın da formasını giyen Robinho'nun transferi için herhangi bir girişimde bulunmadığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, basında yer alan 'Fenerbahçe yönetimi, Brezilya'nın yeni Pele'si Robinho ile anlaşmak için nabız yokluyor' şeklindeki haberleri yalanladı. Açıklamada, "Kulübümüz Robinho'nun transferiyle ilgili herhangi bir girişimde bulunmadığı gibi adı geçen oyuncuyla ilgilenmemektedir. Bu nedenle Robinho isimli oyuncunun transferine yönelik oyuncumuz Alex'in menajeri Juan Figger'e de görev verilmemiştir" dedi.
 

the_patriot

Üye
Robinho'ya 50 milyon dolarlık değer biçildi...

Brezilya futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli genç yeteneklerden biri olan Robinho'ya, 50 milyon dolarlık (68 milyon YTL) değer biçildi.
7. FIFA Konfederasyon Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nda gösterdiği performans nedeniyle fiyatı iyice yükselen Robinho için kulübü Santos'un, genç yıldızı 50 milyon dolar getirmesi durumunda Real Madrid'e vereceği açıklandı.
Robinho'nun menajeri Juan Figger, yaptığı açıklamada, Real Madrid'in Brezilyalı futbolcuyu geçen yıl kasım ayında alması gerektiğini belirterek, ''Real Madrid, kasım ayında transfer işini bitirmeliydi. Şimdi Robinho'nun transferi hem çok iş hem de çok para istiyor'' dedi.
İspanyol Marca Gazetesi'nin haberine göre Real Madrid, geçen hafta içinde Robinho'nun transferi için 18 milyon dolarlık bir öneriyle Santos'a gitmiş, ancak Brezilya kulübü bu öneriyi geri çevirmişti.
Genç golcüyü Real Madrid dışında takımların da istediği bildirilirken, İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal'in, en ciddi öneriyi yapan kulüp olduğu kaydedildi 21 yaşındaki golcü Robinho, Brezilya'nın 7. FIFA Konfederasyon Kupası finalinde Arjantin'e karşı yapacağı maçta, takımının en büyük kozu olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt