Evet onu al
law18 Üye Konu Sahibi restmod' Alıntı: Rica ederim ñe demek Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu nasıl kardeş
restmod' Alıntı: Rica ederim ñe demek Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu nasıl kardeş
restmod Üye law18' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu nasıl kardeş Genişletmek için tıkla ... Tablet piyasasina yeni girmis bi marka tek fark ekran boyu gibi geldi bana sen bilirsin ben 10" leri sevmiyorum pek ozellikler ayni sayilir
law18' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu nasıl kardeş Genişletmek için tıkla ... Tablet piyasasina yeni girmis bi marka tek fark ekran boyu gibi geldi bana sen bilirsin ben 10" leri sevmiyorum pek ozellikler ayni sayilir
law18 Üye Konu Sahibi restmod' Alıntı: Tablet piyasasina yeni girmis bi marka tek fark ekran boyu gibi geldi bana sen bilirsin ben 10" leri sevmiyorum pek ozellikler ayni sayilir Genişletmek için tıkla ... Sagol peki kardeş PolyPad ekran cam mı yoksa pilastık mı
restmod' Alıntı: Tablet piyasasina yeni girmis bi marka tek fark ekran boyu gibi geldi bana sen bilirsin ben 10" leri sevmiyorum pek ozellikler ayni sayilir Genişletmek için tıkla ... Sagol peki kardeş PolyPad ekran cam mı yoksa pilastık mı
law18 Üye Konu Sahibi restmod' Alıntı: Cam diye biliyorum plastik olcak kadar kalitesiz degil polypadler Genişletmek için tıkla ... teşekkürler kardeş inş nisanda alcam allah nasıp ederse....
restmod' Alıntı: Cam diye biliyorum plastik olcak kadar kalitesiz degil polypadler Genişletmek için tıkla ... teşekkürler kardeş inş nisanda alcam allah nasıp ederse....