Tapatalk ve forumrunner

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jomolocco

Jomolocco

Üye
    Konu Sahibi
Tapatalk ve forumrunner
Bildiginiz üzere tapatalk üzerinden girebiliyoruz fakat bu parali bir app(iPhone icin bahsediyorum)
Forumrunnerda aynı işlevi gören bir app Maxicepe girebiliyor fakat konulara girmiyor
forumrunner icinde destek koyabilirmisiniz teşekkürler

Ozan

Ozan

Admin
Forumrunner da teknik bir sıkıntı var konu gösteriminde, çözmeye çalışıyoruz çözüldüğünde ve sorunsuz kullanabileceginiz zaman site hakkında bölümünde duyuracağız.

mstf_l

mstf_l

Üye
forumrunner symbian da vardi mi

Ozan

Ozan

Admin
Currently, Forum Runner supports the as well as devices. We plan to support other devices such as Blackberry and Windows Mobile in the future.

mstf_l

mstf_l

Üye
oda mı yok yani bize :(

anılbaran

anılbaran

Üye
tapatalk var. Hatta ovidede var. İndirdim ben. Ama aratınca sonuç bulunamadı gibi bişiler çıkıyor

Jomolocco

Jomolocco

Üye
    Konu Sahibi
Forumrunner da teknik bir sıkıntı var konu gösteriminde, çözmeye çalışıyoruz çözüldüğünde ve sorunsuz kullanabileceginiz zaman site hakkında bölümünde duyuracağız.

açık ve net cevap için teşekkür ediyorum ve sonucu merakla bekliyorum.

Ozan

Ozan

Admin
tapatalk var. Hatta ovidede var. İndirdim ben. Ama aratınca sonuç bulunamadı gibi bişiler çıkıyor
Resmi uygulama degil sanırım çünkü resmi sitesinde symbian desteği yok görülüyor ...

Εthnic

Εthnic

Üye
Bildiginiz üzere tapatalk üzerinden girebiliyoruz fakat bu parali bir app(iPhone icin bahsediyorum)
Forumrunnerda aynı işlevi gören bir app Maxicepe girebiliyor fakat konulara girmiyor
forumrunner icinde destek koyabilirmisiniz teşekkürler
malesef aynı sorun android'te de var.. tapatalk ile herhangi bir problem yokken forumrunner ile konular acılmıyor.. umarım kısa zamanda cozulur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt