Tanışma Alanı Telefon İle.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NewSoldier

NewSoldier

Üye
    Konu Sahibi
Tanışma Alanı Telefon İle.
iyi akşamlar arkadaşlar düşündümde forumda sanal hayattan çıkıp biraz gerçekliğe bir adım atmak gerektiğini düşünüyorum üyelerin kendi aralarında cep telefonuyla tanışmalarını sağlamak amacıyla bir konunun açılmasını gerek forum açısından gerekse üyeler açısından çok olumlu sonuçlar doğuracağını düşünüyorum sadece sanal değil gerçekliğe yaklaşalım bakalım maxicep nasıl üyelere sahip.

fnldstntn

Üye
buna benzer şeyler yapılıyor zaten mesela üye buluşmaları gibi...Fekat açık olarak cep numarası vermek bence iyi olmaz tabi bol bol sapığının olmasını istemezsen...

NewSoldier

NewSoldier

Üye
    Konu Sahibi
buna benzer şeyler yapılıyor zaten mesela üye buluşmaları gibi...Fekat açık olarak cep numarası vermek bence iyi olmaz tabi bol bol sapığının olmasını istemezsen...
üye buluşmaları evet oluyor ancak büyük şehirlerde neyse o ayrı bi konuda ne yani sapıklık yapmak için millet harıl harıl maxicep e üye olmuyor değilmi! :Dsapıklık yapan adam zaten rastgele bi numara çeviriyor :D maxicepte sapığın ne işi war anlamadım bre :D

'Şeref'

Emekli Yönetici
üye buluşmaları evet oluyor ancak büyük şehirlerde neyse o ayrı bi konuda ne yani sapıklık yapmak için millet harıl harıl maxicep e üye olmuyor değilmi! :Dsapıklık yapan adam zaten rastgele bi numara çeviriyor :D maxicepte sapığın ne işi war anlamadım bre :D

Herhangi bir konuya yazılan tlf numarasını görmek için üye olmaya bile gerek yok ..

Ayrıca bence gereksiz, birbiriyle tanışmak isteyen zaten msn, face vs. den tanışıyor, numaraları konuda paylaşmak doğru olmaz. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Burak ve Revengeful

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ikinci el ilan vs haricinde telefon vermek kural disi zaten.satacak bir seyin varsa ilan verirsin ilan bolumune ararlar.

fnldstntn

Üye
İllaki tanismak istiyorsan imzana faceni twitterini veya msn adresini ekleyebilirsin tanismak isteyen sana oradan ulasabilir...

OğuzcanAbi

Üye
şuan bende 10 15 kişinin telefon numarası var samimi oldukdan sonra zaten bi bakmışın rehberinde :ehe

• Beğen
Tepkiler: Burak ve Xilence
Şehriyar

Şehriyar

Üye
iyi akşamlar arkadaşlar düşündümde forumda sanal hayattan çıkıp biraz gerçekliğe bir adım atmak gerektiğini düşünüyorum üyelerin kendi aralarında cep telefonuyla tanışmalarını sağlamak amacıyla bir konunun açılmasını gerek forum açısından gerekse üyeler açısından çok olumlu sonuçlar doğuracağını düşünüyorum sadece sanal değil gerçekliğe yaklaşalım bakalım maxicep nasıl üyelere sahip.
Herkes iyi niyetli olsa, amaclari sadece tanisip kaynasmak olsa tabiki guzel olurdu hatta belki profil resminin altinda bilgilere bile yazilabilirdi.. Ama bazi insanlarin kafasi kotuluge, sapikliga calisiyor.. Simdi orda numarani paylastigin zaman kim telefon sapikligi yapacak kim sarkintilik edecek bilemezsin.. Bu yuzden bence boyle bir sey imkansiz..

• Beğen
Tepkiler: Xilence
Necmati

Necmati

Üye
Burası sadece bir payaşım forumu hani her önüne gelen Numara istese kim iyi niyetli kim kötü nasıl anlıyabilirsinizki .

Bence çok Gereksiz.

NewSoldier

NewSoldier

Üye
    Konu Sahibi
Ikinci el ilan vs haricinde telefon vermek kural disi zaten.satacak bir seyin varsa ilan verirsin ilan bolumune ararlar.
konuyu bişey satmak için açmadık :D sadece tanışma muhabbeti olsun diye
o zaman madem üye olmayanlarda numöaraları görüyor bizde numarayı Pmden atıp konuştuktan sonra sonu.ları konuya aktarabiliriz hemide güncel olur :) o zman sapıkla yer verilmez

----------Eklendi @ 15:18:19 ---------- Yazıldı @ 15:15:53 ----------

Herkes iyi niyetli olsa, amaclari sadece tanisip kaynasmak olsa tabiki guzel olurdu hatta belki profil resminin altinda bilgilere bile yazilabilirdi.. Ama bazi insanlarin kafasi kotuluge, sapikliga calisiyor.. Simdi orda numarani paylastigin zaman kim telefon sapikligi yapacak kim sarkintilik edecek bilemezsin.. Bu yuzden bence boyle bir sey imkansiz..
imkansız diye bişey yoktur sadece zor vardır :) zoruda başarırız elbet:)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
konuyu bişey satmak için açmadık :D sadece tanışma muhabbeti olsun diyeo zaman madem üye olmayanlarda numöaraları görüyor bizde numarayı Pmden atıp konuştuktan sonra sonu.ları konuya aktarabiliriz hemide güncel olur :) o zman sapıkla yer verilmez----------Eklendi @ 15:18:19 ---------- Yazıldı @ 15:15:53 ----------imkansız diye bişey yoktur sadece zor vardır :) zoruda başarırız elbet:)
Dedigin sey de cok zor yahu :)

Ozan

Ozan

Admin
Telefon ile üyelerin tanışmasından yana degiliz, herşey forum üzerinden paylaşılmalı ve konusulmalı.

• Beğen
Tepkiler: Burak ve Necmati
NewSoldier

NewSoldier

Üye
    Konu Sahibi
Dedigin sey de cok zor yahu :)
dedik ya zoru başarırız diye :)

----------Eklendi @ 19:16:30 ---------- Yazıldı @ 19:15:39 ----------

Telefon ile üyelerin tanışmasından yana degiliz, herşey forum üzerinden paylaşılmalı ve konusulmalı.
nese onemli değil :) nasıl istiyorsanız ole olsun çünki artık foruma zaman ayırmakta güçlük çekiyorum şu işlerimi bi halledemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt