Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.
hımmm
ama CD (
CompactDisc) nin Türkçesi Kompakt Disk değilmiydi
cidi demesi çok ilginç
Askerdeyken Bizim İl Komutanımız da; Taşınabilir Belleğe
Flash Disc dedik diye 4 saat karakolun dışında bekletmişti ibizi
konuyu saptırıyorum ama bigün cd satan bi yere gidip boş bi cidi verin demiş adam kahkahayı basmış tabi bu kendinden emin adam cidi deil sidi demiş ama bu hala inatçı "bir cidi lütfen! "
aslında güzel birşey kararlı olmak o öğretmenime çok şey borçluyum...
konuyu saptırıyorum ama bigün cd satan bi yere gidip boş bi cidi verin demiş adam kahkahayı basmış tabi bu kendinden emin adam cidi deil sidi demiş ama bu hala inatçı "bir cidi lütfen! "
aslında güzel birşey kararlı olmak o öğretmenime çok şey borçluyum...
konu kısaca bu arkadaşım açtığın konu için teşekkür ederim öncelikle ama pc varken cızırtı sesi gelir tele ve sesde sorun olabilir telde konu ordan açıldı işgal ettim konunu kusura bakma
konu kısaca bu arkadaşım açtığın konu için teşekkür ederim öncelikle ama pc varken cızırtı sesi gelir tele ve sesde sorun olabilir telde konu ordan açıldı işgal ettim konunu kusura bakma
nasıl yapacağız kısaca anlatırmısın kurma ve adam işletme hakkında
,bu arada ses değiştirme programını bilen varmı ? youtubede komik işletmeler vardı ses değiştirip dalga geçiyorlardı cevap bekliyorum