tango güncellemesi telefon sürümüm için nihayet aktif ama....!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi
tango güncellemesi telefon sürümüm için nihayet aktif ama....!!!!!
nokia nın sitesinde sonunda aktif hala getirilmiş sürürüm ama zune de güncelleme görünmüyor napıcam şimdi yardım ediin hünkarlarıııımm :aha:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir kac gun bekle butun cihazlara ayni anda cikmiyor. Mesela almanyadan alinmiş cihazlara parti parti gelir hepsine ayni anda gorunmez guncelleme bugun yarin yuklersin kullanilabilir gozukuyorsa.

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi
bir kac gun bekle butun cihazlara ayni anda cikmiyor. Mesela almanyadan alinmiş cihazlara parti parti gelir hepsine ayni anda gorunmez guncelleme bugun yarin yuklersin kullanilabilir gozukuyorsa.
çok teşekkür ederim :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
rica ederim. Bir de beni duşun ufukta tango guncellemesi gorunmuyor:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
degil zaten hunkarim wp7.8 yukleyebilmek icin tango istemezse tangoya guncelleyebilirim de. Cunku şu anda en ufak bir sorun yok cihazda

doctorrr

doctorrr

Üye
wp8 custom romu çıkar ali ustz :D

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Hay o tango kadar başlarına taş düşsün . Millet yakında ütü yapan telefon çıkarıcak ben hala geleceğin telefonu diyerek aldığım Lumia ma güncelleme bekliyorum . Pes

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cihazınızdan şikayetiniz var mı benim yok mesela.arayüz veya ie9 geliştirmesi gelmeyecekse cok da güncelleme lazım degil

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Ben 800 icin cikan guncellemelerin hepsini yaptim tango da birkac degisiklik var sonraki guncellemede bi degisiklik goremedim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
onumuzdeki hafta tango guncellemesi buyuk ihtimalle tum operatorlerce verilmiş olucak.

blackdevilx

blackdevilx

Üye
erdal 8142 şimdiye kadar takip ediyorum lumia için bütün güncellemeleri yükledim diyosun ama sadece yükledim demekle kalıyo nasıl yapıldıgı veya sorulan sorulara açıkça cevaplar vermiyosun ben lumia hakkında hiç bişey yapmadıgına inanıyom.....

eRdaL.

eRdaL.

Üye
erdal 8142 şimdiye kadar takip ediyorum lumia için bütün güncellemeleri yükledim diyosun ama sadece yükledim demekle kalıyo nasıl yapıldıgı veya sorulan sorulara açıkça cevaplar vermiyosun ben lumia hakkında hiç bişey yapmadıgına inanıyom.....

sorularini bekliyorum arkadasim

blackdevilx

blackdevilx

Üye
Qualcomm CDMA Technologies MSM driverini nasıl tanıttın mesela.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt