papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
mustafa Turkiye'de wp cihaz satildi mi da guncellemesi ciksin
tango ile Türkçe dil de çıkacaktı ya hani o bakımdan sorayım dedim (
Turkce olarak bu aralar lumia800ler cikabilir. Nokia destek hatti dil paketi uzerinde calişilyor cok kisa bir sure icinde satişa cikicak diyor. Bekliyoruz.
Isteyenin bir yuzu vermeyenin iki yuzu kara
sen güncelleyebildin mi?
Ayrıca Türkiye de Lumia800 ün çıkışını beklemek yerine netten 900 tl ye falan alabilirsiniz ben öyle yapıcam yakın zamanda kısmetse zaten 1200 den aşşa çıkmaz bizde.
sen güncelleyebildin mi?
Ayrıca Türkiye de Lumia800 ün çıkışını beklemek yerine netten 900 tl ye falan alabilirsiniz ben öyle yapıcam yakın zamanda kısmetse zaten 1200 den aşşa çıkmaz bizde.
valla düşünmüyor değilim varmı alabileceğimiz güvenli bir site sakata gelmeyelim sonrasen güncelleyebildin mi?Ayrıca Türkiye de Lumia800 ün çıkışını beklemek yerine netten 900 tl ye falan alabilirsiniz ben öyle yapıcam yakın zamanda kısmetse zaten 1200 den aşşa çıkmaz bizde.
valla şuan tarattım yine bişey yok şimdi operatör dediniz ama ben avea kullanıyorum anlamadım bu olayı ha eyer telefon açılırken vodafone veya at&t gibi bişey yazıyosa onu kastediyosanız bende windows yazıyor sadece acaba kaç gün daha beklerim
valla düşünmüyor değilim varmı alabileceğimiz güvenli bir site sakata gelmeyelim sonra
Lumia sahiplerine hayırlı olsun
avustralyali operator telstra da satişini yaptigi 5 wp modeli icin tango guncellemesinin hazir oldugunu ve haziran ayi sonundan once guncellemeyi yayinlayacagini duyurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?