Tam zamanı şimdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
Tam zamanı şimdi
Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılacağı için 20 milyon dolarlık bir geliri garantileyen Fenerbahçe, bomba transferler için gün sayıyor
Yönetim yarın toplanıyor
Türkiye’de her zaman transferin de şampiyonu olan, ancak bu sezon henüz somut bir adım atamayan Fenerbahçe, UEFA’dan beklediği olumlu haberi alınca bir anda hareketlendi. Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılma hakkının kesinleşmesinden sonra ‘en azından ikinci turu’ hedefleyen Sarı-Lacivertli Yönetim, kasasına girecek yaklaşık 20 milyon dolarlık bir tutarla yıldız isimleri kadrosuna katmak için yarın yapacağı toplantıyla start veriyor.

Şampiyonlar Ligi apoleti
Daum’un raporunu masaya yatıracak yönetim kurulu, önceden araştırması yapılan ve ön görüşmelerde bulunulan güçlü isimleri değerlendirecek. Daha sonra yapılacak transfer görüşmelerinde, Şampiyonlar Ligi’ne ön eleme oynamadan katılacak olmanın Sarı-Lacivertli kulübe pazarlık masasında büyük avantaj sağlayacağı kesin. Çünkü gerek genç yetenekler, gerekse ünlü isimler, vitrine çıkabilmek için Devler Ligi’nde mücadele edecek takımları tercih ediyor.

Daum’dan ikinci tur sözü
Her açıdan güçlü duruma gelen Fenerbahçe’nin Alex ve Anelka düzeyinde yıldızları renklerine bağlamasına kesin gözüyle bakılıyor. Teknik direktör Daum’un yönetime, “İki yıldır Şampiyonlar Ligi’nde tecrübe kazandık. Geçen yıl 9 puan topladık ancak bir üst tura yükselemedik. Bu yıl çok farklı olacak. Oyuncularım bunun bilincindeler. Yeni stadımızla birlikte bir üst tura çıkacağımıza inanıyorum” mesajını yolladığı belirtildi.

Emre’ye güvenoyu
adlı internet sitesinde düzenlenen bir ankette, “Sizce transfer edilmesi halinde Emre Belözoğlu Fenerbahçe’de başarılı olur mu?” sorusuna yanıt veren toplam 39 bin Sarı-Lacivertli taraftarların büyük bir bölümü (32 bin kişi’ ‘olur’ şıkkını tıkladı. ‘Başarılı olamaz’ diyenlerin sayısı 7 bin’de kaldı.
 


Quattro

Quattro

Üye
Sen istersen real'i al getir bu Daum varken başarı hayalden başka bişeydeğil.... :angry:
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
:huhu:


Geliyor yıldızlar... :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt