KayraBey
Üye
Biz öldükten sonra dirileceğimize inanıyoruz. Beden çürüyecek ama ruh baki kalacak. Bizim inancımız bu. Seni bilemem.Ölünce herkes toprak oluyor,ölü bir insanın nasıl başkalarına faydası olur ki? Siz ilk önce bu hayatta yaşadığınız süre içinde yararlı işler yapın,zaten ölünce bedeninizin kimseye bir faydası olmayacak. Yaşadığınız zamanı bıraktınız da ölmekten sonrasını düşünüyorsunuz,önce siz şu an yaşadığınız zamanı düşünmeniz lazım sonrası zaten toprak oluyorsun o bölümde zaten kimseye faydanız olmayacağından sonrayı düşünmekte gereksiz. Herkes toprak oluo da siz fosfatli gübre mi olucaksınız sanki o zaman
Allah'tan korkmayan bana saygı duymasın problem yok.Kim ne derse desin.
Oruç tutan insanlara saygılı olmak lazım
şonunda organ bağışlayın yazsan tam otururduÖlünce herkes toprak oluyor,ölü bir insanın nasıl başkalarına faydası olur ki? Siz ilk önce bu hayatta yaşadığınız süre içinde yararlı işler yapın,zaten ölünce bedeninizin kimseye bir faydası olmayacak. Yaşadığınız zamanı bıraktınız da ölmekten sonrasını düşünüyorsunuz,önce siz şu an yaşadığınız zamanı düşünmeniz lazım sonrası zaten toprak oluyorsun o bölümde zaten kimseye faydanız olmayacağından sonrayı düşünmekte gereksiz. Herkes toprak oluo da siz fosfatli gübre mi olucaksınız sanki o zaman
Sen düşünme ben öldükten sonrayı da düşünmek zorundayım. Allah'a şükür Allah korkusu ile yetiştim ve Müslüman bir ülkede yaşıyorum. Bu benim için büyük şans.Ölünce herkes toprak oluyor,ölü bir insanın nasıl başkalarına faydası olur ki? Siz ilk önce bu hayatta yaşadığınız süre içinde yararlı işler yapın,zaten ölünce bedeninizin kimseye bir faydası olmayacak. Yaşadığınız zamanı bıraktınız da ölmekten sonrasını düşünüyorsunuz,önce siz şu an yaşadığınız zamanı düşünmeniz lazım sonrası zaten toprak oluyorsun o bölümde zaten kimseye faydanız olmayacağından sonrayı düşünmekte gereksiz. Herkes toprak oluo da siz fosfatli gübre mi olucaksınız sanki o zaman
Müslüman bir ülkede yaşıyorsunuz da,bu ülkede yaşayan herkes müslüman olmadığına göre. İsteyen özgürdür.Sen düşünme ben öldükten sonrayı da düşünmek zorundayım. Allah'a şükür Allah korkusu ile yetiştim ve Müslüman bir ülkede yaşıyorum. Bu benim için büyük şans.
O fikir aklımdan geçmedi değil hanişonunda organ bağışlayın yazsan tam otururdu
Sizin inancınız buysa zaten benim de,gerçeğim bu.Biz öldükten sonra dirileceğimize inanıyoruz. Beden çürüyecek ama ruh baki kalacak. Bizim inancımız bu. Seni bilemem.
Bey abicim bırak allasenEvet. Sende okumak zorundasın.
Herkesin özgür olmasına bir şey dediğim yok. Sadece ben oruç tutmayana bir şey demiyorsam bazı insanlarda oruç tutana veya namaz kılana geri kafalı gibi bakmasınlar. Mesela sen.Müslüman bir ülkede yaşıyorsunuz da,bu ülkede yaşayan herkes müslüman olmadığına göre. İsteyen özgürdür.
O fikir aklımdan geçmedi değil hani
Sizin inancınız buysa zaten benim de,gerçeğim bu.
Bu allasen = Allah'ını seversen mi? Eğer öyle ise uyuz olurum bu tip kısaltılmalara. Allah'ın adının geçtiği kelimeler birbirine eklenip kısaltılamaz.Bey abicim bırak allasen
Usta boşa yazma. Az önce ne dedim ben? Allah'tan korkmayan ve O'na inanmayan bana saygı duymasın gerek yok! Kendi bildiğini okusun sorun değil. Allah hidayet nasip etsin.Herkesin özgür olmasına bir şey dediğim yok. Sadece ben oruç tutmayana bir şey demiyorsam bazı insanlarda oruç tutana veya namaz kılana geri kafalı gibi bakmasınlar. Mesela sen.
12 ay Müslüman olmaya çalışıp kendine kılıf aramamaya ne dersin?11 ay aklımdan fikrimden,fesatlik düşünüp,1 ay çakma melek olacağıma bırak dinsiz desinler.
Ne diyon kardeşim. Hiçmi dini bilgi yok ?adam istediği yerde sigara içer kızıyorsan sorun sende demektir !!!!!
Bütün mesajları okuyup açıklık getireyim insanlar günah işlemeseydi Allah bizi helak eder yerine günah işleyen bi alem ırk yaratırdı.Allah bizim günah işleyip bundan utanıp tövbe etmemizi seviyor bu bizim acizliğimizi gösterir diğer bi husus da bırakın yesinler.sen oruçluyken yanında biri yiyip içiyorken canın çektiği halde Allahın emri diye orucunu tutuyorsan melekler senin için dua etmeye başlarlar.Şunu unutmayın oruçluyken kokan ağız Allah nazarında gül kokusu gibidir 11 ay ne yaptığın önemli değil ramazanı ramazan gibi yaşayanlara.Hayırlı ramazanlar...
Hayatta okadar terbiyesiz saygisiz varken ya hergun kanli bicakli olacaksin yada allah bildigi gibi yapsin deyip gececeksin o terbiyesizlik yapiyo elinden ne geliyo yani bunu anlatmaya calisiyo burdaki herkes yoksa 65 lik kisimdan oldugu icin demiyoruz yapmamasi tabiki dogrusu ama yapincada yapabilecegin bisey yolDostlar hani Türkiye'de Müslüman nüfus %99.7 diyorlar ya, ben inanmıyorum ona. Taş çatlasa %35Açıkçası bu konuda da %65'lik kısımı çoğunlukta görüyorumBeni çoğu kişi yanlış anlamış. O kişileri su içerken vs. görseydim o kadar sinirlenmezdim, bir hastalığı vardır ya da dayanamıyordur diye düşünürdüm. Ama sigara içmek terbiyesizlik değil de nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?