Tam 5 karısı var

Sponsorlu Bağlantılar

mimaran

mimaran

Üye
İnsanlar içi boş şeylerin peşine düştü . Şu an konuştuklarımızı okuyan bazı insanların sıkıldığı gibi , artık idealler,doğru ve yanlışlar üzerine konuşulmaktan kaçınılıyor . Manadan uzaklaşıp giderek manasızlığa doğru sürükleniyoruz . İki çift mantıklı laf edecek insan kalmadı neredeyse .

Bize hayal sattılar ustadim çalışıp emek verip alın teri döküp kazanmak yerine kolay para kazanıp kolay harcamayı sattılar.insan öldürüp sonra hiçbirşey olmamış gibi gezen insanları sürdüler.Aslında her izlediğimiz tv dizisinden etkilendik kendimize hayat kurduk.

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bize hayal sattılar ustadim çalışıp emek verip alın teri döküp kazanmak yerine kolay para kazanıp kolay harcamayı sattılar.insan öldürüp sonra hiçbirşey olmamış gibi gezen insanları sürdüler.Aslında her izlediğimiz tv dizisinden etkilendik kendimize hayat kurduk.

Bu da beraberinde gösteriş merakını getirdi . İnsanlar sosyallik adına gereksiz tavırlar takınmaya , saçma sapan şeylerle uğraşmaya başladı . Nasıl bir insan olduğundan çok sosyal statün önem kazandı . İnsanlar seninle arkadaş olurken bile bu statüye göre tercih yapar hale geldi . Yıllarca Türk karakter yapısıyla oynandı tek bir cümleyle . '' Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ? '' .

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve TeknoÖmer
mimaran

mimaran

Üye
Bu da beraberinde gösteriş merakını getirdi . İnsanlar sosyallik adına gereksiz tavırlar takınmaya , saçma sapan şeylerle uğraşmaya başladı . Nasıl bir insan olduğundan çok sosyal statün önem kazandı . İnsanlar seninle arkadaş olurken bile bu statüye göre tercih yapar hale geldi . Yıllarca Türk karakter yapısıyla oynandı tek bir cümleyle . '' Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ? '' .

Aynen öyle ustadim bu gösteriş merakı da bizi borca sürükledi.İnsanların dostluk ilişkisi bitti sadece menfaate dayalı ilişkiler kurulmaya başladı.Bütün karakterimiz kazandığımiz para bulunduğumuz makam oldu.yıllar once nasrettin hoca söylemişti 'ye kurkum ye'.

• Beğen
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Aynen öyle ustadim bu gösteriş merakı da bizi borca sürükledi.İnsanların dostluk ilişkisi bitti sadece menfaate dayalı ilişkiler kurulmaya başladı.Bütün karakterimiz kazandığımiz para bulunduğumuz makam oldu.yıllar once nasrettin hoca söylemişti 'ye kurkum ye'.

Burada saatlerce de konuşsak anlatmaya yetmez . O kadar ustaca işlendik ki farkına bile varamadık .

• Beğen
mimaran

mimaran

Üye
Burada saatlerce de konuşsak anlatmaya yetmez . O kadar ustaca işlendik ki farkına bile varamadık .

Kesinlikle ustadim yıllarca islediklerini biz dakikalarca konuşarak nasıl bitirebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve ErturkSahin
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Recep ivedikin dediği gibi bunların kaporta pert 5 tane fiat alacağına bi tane mercedes alsaymış bakımları daha kolay olurmuş. Neyse tercih meselesi adam haremi kurmuş 5'ine aynı ilgiyi de gösteriyormuş bu da güzel peki 5'ine aynı ilgiyi gösterebilen bu yürüyen yetenek 5'ine gösterdiği ilgiyi 24 çocuğuna nasıl gösteriyor acaba merak etmiyor değilim

SHS

SHS

Üye
sürekli üreyen adam :gul:

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve .caner.
marist

marist

Üye
Ben de donmaktan öldüm, bir de şu saçmalığı var kadınlar birbirini nasıl kıskanmaz, bize tam böyle kıskanç olmayanından lazım.

Kıskançlık yapan kaybeder. :D Gece gitmez onun yanına :ehe

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
sehabe2

sehabe2

Üye
5+1 sanırsam :bangin:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
güneydoğuda fazlasıyla olan birşey şaşırmamak lazım

rhapsodical

rhapsodical

Üye
Bunlarla alisverise gittigini dusunemiyorum..

ozakin70

ozakin70

Üye
Buna mantık evliliği diyorlar Türkiye de barbarlık oluyor bakabiliyorsa ve mutlularsa karışamaz kimse ama bakamıyorsa ve mutsuzlarsa...

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Yılda 5 defa evlilik yıl dönümü :no: Sevgililer gününde ne yapıcak :oha:

Üst Alt