tam 230 kilo verdi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
tam 230 kilo verdi..

Tam 230 kilo verdi

Dünyanın en şişman adamı, zayıflamak için 230 kilo verdi. Peki bu adam kaç kiloydu? Şu andaki ağırlığı ne?

Şişmanlığı Guinness rekorlar kitabına giren 41 yaşındaki Meksikalı Manuel Uribe, 2006 yılında 570 kilo gelirken girdiği perhiz sonucu 230 kilo vererek 340 kiloya inmeyi başardı.

AFP muhabirinin görüştüğü Uribe, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Doktorlarım, hiç bu kadar iyi olmadığımı söylüyor..." diyerek sevincini belli etti.

HEDEF 120 KİLO

Sıkı perhiz uygulayan Uribe, yatakta yapmaya devam edeceği egzersizlerle 4 yılda 120 kiloya inmeyi hedeflediğini belirtti. 1992'den beri "marazi şişkoluktan" muzdarip olan Uribe, Monterrey'deki evinde yaşıyor. Annesiyle nişanlısı Uribe'nin bakımıyla ilgileniyor. 1.94 m boyundaki şişman adam, yatağa mahkum olarak hayat sürüyor.

Uribe, bir TV demecinde, 22 yaşına kadar 130 kilo olduğunu, gayet normal olarak yaşadığını ve ABD'de çalıştığını, neden sonra şişmanlamaya başladığını ve durmadan kilo aldığını anlatmıştı.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
o ne ya. bak sen netede giriyo:D

grp

Üye
bu ne ya. ne durumda olan insanlar var

lodos04075

lodos04075

Üye
Allah Yardım Etsin Ya

keremerson

keremerson

Üye
Aman Allah'ım o ne yaawwww :oha:
Walla Allah yardım etsin yaa çok kötüü :(

white_pearls

white_pearls

Üye
bunları yerken düşünecekti:ehe

kurt bey

kurt bey

Üye
allah şifa versin çok kötü ya genç adam yazık

Caine

Caine

Üye

omayra

Üye
uuff çok zorr! Allah yardım etsin :(

c3r3n

c3r3n

Üye
gerçekten çok zor..

CanceR

CanceR

Üye
gayret büyük bence 90 kilo ya bile düşer :D

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Vay Be Bende 120 Kiloyum Die Üzülüorum...Neler Varmış Meğer:(...Ben 40 Kilo Versem Olay Biter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...