Talking Tom Cat'i değiştirmek ve apk dosyaları hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

err00r

Üye
    Konu Sahibi
Talking Tom Cat'i değiştirmek ve apk dosyaları hakkında
Merhaba arkadaşlar öncelikle apk dosyası nedir ile başlamak istiyorum

Apk dosyası aslında bir nevi sıkıştırılmış bir dosyadır "winrar" veya herhangi bir sıkıştırma dosyası ile açabiliriz.

Apk diye indirip başka dosya çıktıysa Yeniden adlandır diyerek sonuna .apk yaparak dosyayı kullanır hale getirebiliriz.

Apk dosyası bozuk veya hasarlı derse Sign olmamış veya içindeki dosyalar değiştirilirken hata oluşmuştur.

Şimdi gelelim meşhur kedimiz Talking Tom Cat'a... Öncelikle Talking Tom Cat'in .apk si ve bir zip açıcı lazım. Talking Tom Cat .apk'si için buradan indirebilirsiniz.

Size adım adım anlatacağım görseller ile;

Burada winrar ile apk dosyasını açıyoruz, Bu Tür Dosyaları Açmak İçin Her Zaman bunu kullan kutucuğunun işaretini kaldırın.

Buradan winrar ile açtıktan sonra assets klasörüne giriyoruz.

Animations klasöründe bize değiştirecek olduğumuz resim dosyaları yer almakta sounds kısmınıda değiştirebilirsiniz dilerseniz kedi'nin oflama uflama seslerini:D

Başta da söylediğim gibi ben sadece süt içme yerine rakı yapmıştım:) burada oldukça klasör bizi karşılıyor olacak. Süt şişesini herhangi başka şey yapmak isterseniz "Drink" kısmına bakabilirsiniz.

Bu yüzden tek tek tüm klasördeki resimleri göstermek yerine tek drink kısmında yer alan resimleri koyuyorum.

Şimdi animations klasörünü masaüstüne atarak resimleri düzenlemek için iyi bir photoshop yeteneğiniz var ise çok başarılı şeyler ortaya çıkarabilirsiniz. Düzenledikten sonra tekrar Winrar'ın dosyaları sürükleyerek işlemi tamamlıyoruz.

Sonra uygulamayı sign yapmanız gerekmekte eğer sign yapmazsanız hata ile karşılaşabilirsiniz. Ayrıca bu tarz şeylerle ikon, dil, ses gibi (Resource kaynak dosyaları hariç onlara erişemezsiniz) değiştirebilirsiniz.

Sign yapımınıda en kısa zamanda değineceğim akşam tekrar bakarım ben yazın yapmıştım uzun süre geçti ardından:)

----------Eklendi @ 13:09:11 ---------- Yazıldı @ 12:42:56 ----------

bu arada sormak istedikleriniz olursa gün içinde geri dönüş yaparım arkadaşlar;)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ios oyunları nasıl apk yapılır biliyormusun

err00r

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum hocam. Çünkü Ios uygulamalarını yaparken bile Mac bir bilgisayara ihtiyacınız var eclipse yani android uygulama geliştirmek için ise mac yada Windows olabilir. ikisi birbirine stabilize edilmez bence. Hangi oyun için düşünmüştün bunu? Genelde yapımcılar bir süre sonra Android için çıkardıklarını Ios için yada tam tersi şekilde çıkarıyorlar.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Temple Run ,Tap Tap Revenge Katy Perry gibi bunlar ios ta ama android de yok bu yüzden sırf yayımcılar yapıyo ben winrar ile corvert etmek için iyice kafa yordum 5 saat civarında ama boş ios uygulamalarında bi klasöre bütün itemleri direk atmışlar ama androidde klasör klasör

err00r

Üye
    Konu Sahibi
Tap Tap Revenge sanırım ücretli. Belli süreler sonra çıkarıyorlar ama convert edilerek olacağını sanmıyorum hocam dediğim gibi keşke olsada ama bilirsiniz ki Iphone herkesten farklı olma derdinde mesala bluetooth sadece ıphone to ıphone oluyor. Adamlar farklı olalım diye işin içine ediyorlar.Değiştirdiğim kedinin videosu var fakat önceden ortak olduğum bir arkadaşla sitem vardı oradan çıktığım için paylaşmıyorum onun reklamını yapmak istemiyorum. Şuanda yeniden oturup kediyi değiştirecek vaktim yok malasef.

canlıcan

canlıcan

Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle apk dosyası nedir ile başlamak istiyorum

Apk dosyası aslında bir nevi sıkıştırılmış bir dosyadır "winrar" veya herhangi bir sıkıştırma dosyası ile açabiliriz.

Apk diye indirip başka dosya çıktıysa Yeniden adlandır diyerek sonuna .apk yaparak dosyayı kullanır hale getirebiliriz.

Apk dosyası bozuk veya hasarlı derse Sign olmamış veya içindeki dosyalar değiştirilirken hata oluşmuştur.

Şimdi gelelim meşhur kedimiz Talking Tom Cat'a... Öncelikle Talking Tom Cat'in .apk si ve bir zip açıcı lazım. Talking Tom Cat .apk'si için buradan indirebilirsiniz.

Size adım adım anlatacağım görseller ile;

Burada winrar ile apk dosyasını açıyoruz, Bu Tür Dosyaları Açmak İçin Her Zaman bunu kullan kutucuğunun işaretini kaldırın.

Buradan winrar ile açtıktan sonra assets klasörüne giriyoruz.

Animations klasöründe bize değiştirecek olduğumuz resim dosyaları yer almakta sounds kısmınıda değiştirebilirsiniz dilerseniz kedi'nin oflama uflama seslerini:D

Başta da söylediğim gibi ben sadece süt içme yerine rakı yapmıştım:) burada oldukça klasör bizi karşılıyor olacak. Süt şişesini herhangi başka şey yapmak isterseniz "Drink" kısmına bakabilirsiniz.

Bu yüzden tek tek tüm klasördeki resimleri göstermek yerine tek drink kısmında yer alan resimleri koyuyorum.

Şimdi animations klasörünü masaüstüne atarak resimleri düzenlemek için iyi bir photoshop yeteneğiniz var ise çok başarılı şeyler ortaya çıkarabilirsiniz. Düzenledikten sonra tekrar Winrar'ın dosyaları sürükleyerek işlemi tamamlıyoruz.

Sonra uygulamayı sign yapmanız gerekmekte eğer sign yapmazsanız hata ile karşılaşabilirsiniz. Ayrıca bu tarz şeylerle ikon, dil, ses gibi (Resource kaynak dosyaları hariç onlara erişemezsiniz) değiştirebilirsiniz.

Sign yapımınıda en kısa zamanda değineceğim akşam tekrar bakarım ben yazın yapmıştım uzun süre geçti ardından:)

----------Eklendi @ 13:09:11 ---------- Yazıldı @ 12:42:56 ----------

bu arada sormak istedikleriniz olursa gün içinde geri dönüş yaparım arkadaşlar;)[/QUOTE]

kardeş şu sign nasıl olaca değinecem demişsin ama değinmemişsin ben telde bazı apk dosyalarını winrarla açtım bazı png resimlerini değiştirdim tekrar winrarla sıkıştırıp apk yapıp yerine attım hata verdi bunu nasıl yaparız acaba ilgilenirsen sevinirim teşekkürler
bu arada tel xperia ray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt