Talihli nihayet ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
Talihli nihayet ortaya çıktı
Süper Loto'nun 32. hafta çekilişinde 14 milyon 108 bin YTL'lik ikramiye çekini banka şube müdürü aracılığıyla alan talihlinin, Ankara'da yaşayan 50-55 yaşlarında emekli bir üst düzey bürokrat olduğu, Süper Loto kuponunu, hafta sonu tatili için gittiği İstanbul'da yatırdığı öğrenildi.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer, 14 milyon YTL'lik ikramiye çekinin verilmesi dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, talihlinin alacağı ikramiyenin Milli Piyango tarihinin en büyük ikramiyesi olduğunu söyledi. Bu nedenle Genel Müdür olarak ikramiyeyi bizzat kendisinin vermek istediğini belirten Biçer, “Vatandaşımıza şimdiden hayırlı olmasını ve iyi günlerde kullanmasını diliyorum” dedi.

Vakıflar Bankası Ankara Kurumsal Şube Müdürü Atilla Zeybek ise talihlinin, isminin açıklanmasını istemediğini belirterek, 50-55 yaşlarında, 2 çocuğu olan emekli üst düzey bir bürokrat olduğunu kaydetti.

Zeybek, bankalarının eski müşterisi olan ve kendisinin de bizzat tanıdığı talihlinin İstanbul'da değil, Ankara'da yaşadığını, İstanbul'a hafta sonu tatili için gittiğinde Süper Loto oynadığını belirterek, “Talihli daha hala şaşkınlığı üzerinden atmış durumda değil” dedi.

“EMİN OLAMAMIŞLAR, ŞAŞKIN DURUMDALAR”

Talihlinin kendilerine güvenerek Vakıflar Bankasını tercih ettiğini kaydeden Zeybek, 14 milyon 108 bin YTL olan ikramiyenin talihliye ortalama, aylık 200-210 bin YTL, günlük ise 6,5-7 bin YTL arasında faiz getireceğini söyledi.

Zeybek, çok zengin olmayan talihlinin paraya da çok fazla ihtiyacı bulunmadığını belirtti.

PARAYI NASIL DEĞERLENDİRECEK?

Zeybek, gazetecilerin, “talihlinin parayı nasıl değerlendireceği” yönündeki sorusu üzerine, “O konudaki güveni bize ait olduğu için bizim değerlendirmemiz sonucunda karar verecek. Tamamını bizde, vadeli mevduat olarak değerlendirmeyi düşünüyor” dedi.

Gazetecilerin, talihlinin ikramiyeyi geç alma nedenini ve kaybının miktarıyla ilgili sorusuna ise Zeybek, “Kaybı oldu ama kaybına çok üzülmüyor. Şu anda şaşkın durumda. Bana bile dün söyledi. Karar verememişler, emin olamamışlar, bir süre bakamamışlar. Yani birden fazla neden var. Dün şaşkın şaşkın beni aradılar. Bugün de genel müdürün elinden çeki almak bize nasip oldu” yanıtını verdi.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer daha sonra, 14 milyon 108 bin YTL'lik ikramiye çekini, Vakıflar Bankası Ankara Kurumsal Şube Müdürü Atilla Zeybek'e verdi.
 


Hellboy®

Hellboy®

Üye
Paraya bak yavv :D
 
xkadir61

xkadir61

Üye
itiraf ediyorum talihli benim:bigstar:
 
yusufucan

yusufucan

Üye
Offf BEeeeee Paraya Bakk bEee 14 TRİLYONNN
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt