oguzfb
Üye
-
Konu Sahibi
-
kredi kartları ile taksit secenekleri var 9 ay ile sınırlı
cihaz alırken garanti anlaşmalarına bakınız ürün destegi icinyapılan anlaşmalar geregi iyi veya kötü fiyatlarda etki yapıyor.
Kredi kartına fark yok fakat fatura üzerinden alınırsa caktırmadan fark koyuyorlarne kadar fark koyuyolar acaba?
Ornegin ben istanbulda yasiyorum. Evkur-EvShop gibi bazi magazalarda 15 taksitle satiliyor akilli telefonlar. Oda soyle oluyo adam sana yaninda hediye olarak tasinabilir sarj alti veriyo onu 2000tlden sayiyo tlfnu 20tldn sayiyo.O sekilde takstle veriyolar. Ama teknosa vatan gibi yerlerde kredi kartina maksimum 9 taksit var diye biliyorum.Telefoncardan telefon almani onermem.
ya evkurda senetle satiyo cok fazla koyuyo ustune, kredi kartina fark olmadan nasil taksit yapiyolar?
yok mu yakin zamanda telefon alan
o soru sana degildi ya geneldiKredi karti hic kullanmyrmpek yardimci olamicam malesef. Yakin zamanda vodafoneden cihaz aldim onu oduyorum zaten. Ondan once s4 almistim evkurdan.
Kredi kartına 9 ay fark koymadan taksit yapılıyor 9 ay ile sınırlı, ilk yorumda yazdım ama
Bankanın kârı olmasa dükkan kapatıramac kullanım, daha cok alış veriş, ve sistem bir şekilde dönecektir
işini gör gerisini düşünme
bimeks kredi kartı olan herkese kkp bakarak 12 ay taksite %25 24 ay taksite %50 faiz ile satış yapmakta bknz: bimeks bi'imzadun bimekse sordum taksit yapmiyoruz dedi, bankalarla anlasmali falan diye belirtmedim ama; bide gunluk indirim midir teshir.urunu mudur bilmiyorum, 990 liraydi g2
bimeks kredi kartı olan herkese kkp bakarak 12 ay taksite %25 24 ay taksite %50 faiz ile satış yapmakta bknz: bimeks bi'imza
yok hocam ticari kartlara her turlu taksit var, 9 ay olayi icin normal kredi karti yeterli9 taksit olayi ticari kartlara geçerli sanirsam
ama nereye sorduysam yapmiyoruz demişlerdi normal taksityok hocam ticari kartlara her turlu taksit var, 9 ay olayi icin normal kredi karti yeterli
ama nereye sorduysam yapmiyoruz demişlerdi normal taksit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?