Taksicinin Gasp İddiası Yalan Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Taksicinin Gasp İddiası Yalan Çıktı
Maltepe Üniversitesi içindeki ormanlık alanda elleri bağlı şekilde bulunan taksi şoförünün 'gasp edildim iddiası' yalan çıktı.

HASILATLA KUMAR BORCUNU ÖDEDİĞİ BELİRLENEN TAKSİ SÜRÜCÜSÜNÜN GASP YALANINI ORTAYA ATTIĞI ÖĞRENİLDİ

Maltepe Üniversitesi içindeki ormanlık alanda elleri bağlı şekilde bulunan taksi şoförünün 'gasp edildim iddiası' yalan çıktı. Polis tarafından sorgulanan taksi şoförünün kumar borcu yüzünden böyle bir plan yaptığı ortaya çıktı.
Erken saatlerde üniversitedeki kadın öğretim görevlileri tarafından elleri bağlı bir şekilde bulunan taksi şoförü Celal Ekinci'nin kumar borçlarını ödemek için böyle bir plan yaptığı ortaya çıktı. Polis tarafından ifadesine başvurulan Ekinci'nin, tutarsız ifadelerinden şüphelenen polis yaptığı detaylı sorgulamada taksi şoförünün yalanını ortaya çıkardı. Taksi şoförü Cemal Ekinci sonunda plan yaptığını itiraf ederken, kumar borçları için böyle bir yola başvurduğunu söyledi. Karakolda ifadesi tamamlanan Celal Ekinci'nin daha öncede iki kez aynı yalanı uydurduğu tespit edilirken, Ekinci polisi yalan bilgi verip oyalamaktan savcılığa sevk edildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...