delrico
Emekli Yönetici
Taksi şoförü Messi'yi şoke etti
Havaalanında görevli bir taksi şöförü Messiyi tanımayınca Mascheranoyla fotoğraf çektirmek işi de Messiye kaldı ...
Hiç kuşukusuz 7den 70e dünyanın en popüler oyuncularından biri Lionel Messi. Dünyanın neresine giderse gitsin hayranları onu yolda rahat bırakmıyor. Ama bu kez inanması çok güç bir olay oldu. Havaalanında görevli bir taksi şöförü Messiyi tanımadı ve Mascheranoyla fotoğraf çektirmek için telefonunu Messinin eline tutuşturup fotoğraf çekttirtti.
İşte Taksi Şöförü ve Messi arasında yaşanan o inanılmaz diyalog
Taksi Şöförü: Vaaayy İnanamıyorum. Arabamda Mascherano var. Bir fotroğraf alabilir miyim?
Mascherano: Tabiiki
Taksi Şöförü: Teşekkür ederim. Acaba arkadaşın fotoğrafımızı çekebilir mi? (Bu arada Mascheranonun yanında Messi var.)
Taksi Şöförü o ara Messiye dönerek fotoğrafımızı çekebilirsin herhalde? Mascheranoyu tanıyorsun değil mi?
Messi: Evet tanıyorum
Taksi Şöförü: Sadece bir fotoğraf çekeceksin
Messi: Emin değilim nereye basacağım
Taksi Şöförü: Oradaki butona basacaksın. Problem ne? Daha önce hiç telefon kullanmadın mı?
Messi: Tamam çekiyorum.
Taksi Şöförü: İnanamıyorum. Mascherano buradaydı bunun gibi bir heyecan yok
Hiç kuşukusuz 7den 70e dünyanın en popüler oyuncularından biri Lionel Messi. Dünyanın neresine giderse gitsin hayranları onu yolda rahat bırakmıyor. Ama bu kez inanması çok güç bir olay oldu. Havaalanında görevli bir taksi şöförü Messiyi tanımadı ve Mascheranoyla fotoğraf çektirmek için telefonunu Messinin eline tutuşturup fotoğraf çekttirtti.
İşte Taksi Şöförü ve Messi arasında yaşanan o inanılmaz diyalog
Taksi Şöförü: Vaaayy İnanamıyorum. Arabamda Mascherano var. Bir fotroğraf alabilir miyim?
Mascherano: Tabiiki
Taksi Şöförü: Teşekkür ederim. Acaba arkadaşın fotoğrafımızı çekebilir mi? (Bu arada Mascheranonun yanında Messi var.)
Taksi Şöförü o ara Messiye dönerek fotoğrafımızı çekebilirsin herhalde? Mascheranoyu tanıyorsun değil mi?
Messi: Evet tanıyorum
Taksi Şöförü: Sadece bir fotoğraf çekeceksin
Messi: Emin değilim nereye basacağım
Taksi Şöförü: Oradaki butona basacaksın. Problem ne? Daha önce hiç telefon kullanmadın mı?
Messi: Tamam çekiyorum.
Taksi Şöförü: İnanamıyorum. Mascherano buradaydı bunun gibi bir heyecan yok
messi kötü olmuş valla
:

iyi bile yapmış adam olduğunu göstermiş messi ,orada başka bir oyuncu olsa (C.ronaldo) benimle niye fotoğraf çektirmiyorsun diye delirirdi heralde