yılbaşına doğru takipçilerin artar merak etmeTwitterda ciddi derecede takipçi kaybediyom napma gerek![]()

Tanıdık geldi sözbırak gitsinler dönerlerse senindir; dönmezlerse hiç senin olmamıştır
kimindi harbiden hatırlayamadım?bu olmadı ..yılbaşına doğru takipçilerin artar merak etme![]()
Ayranlarsa ?bırak gitsinler dönerlerse senindir; dönmezlerse hiç senin olmamıştır

çok güzel hareketleri sunan adamınTanıdık geldi sözkimindi harbiden hatırlayamadım?
yok birinin değil abi. yitip giden sevgilinin arkasından melül melül bakan arkadaşa söylemelik klasik teselli sözü var ya işte. ama geyiğine kullanılıyor tabiTanıdık geldi sözkimindi harbiden hatırlayamadım?
bende katılmak istiyoreyok birinin değil abi. yitip giden sevgilinin arkasından melül melül bakan arkadaşa söylemelik klasik teselli sözü var ya işte. ama geyiğine kullanılıyor tabi
gülemiyorum da smiley yarışmasından dolayı hee
alınıyor musun?bu olmadı ..
Ayranlarsa ?
çok güzel hareketleri sunan adamın

Espri olmadı.alınmıyorumalınıyor musun?![]()

Espri olmadı.alınmıyorum![]()

Bırak gitsin dönerse senindir , döner değilse ayranTanıdık geldi sözkimindi harbiden hatırlayamadım?

Twit atmasamda kaybediyorumAdamların ilgisini çekmezsen hele ki boş boş twitler atarsan normaldir eğer bunlardan biri değilse o zaman da anormaldir![]()

tmBi site var az takipçi kapabilirsin ama istersen özele gel
Vazgeçtim gelme
Leyla ile mecnun da geçiyordu galibaTanıdık geldi sözkimindi harbiden hatırlayamadım?