xqz5
Üye
-
Konu Sahibi
-
Keşke sadece telefon gibi tek bir konuda takıntılı olsam. Teknolojk hcbirseye karsı takıntım yok. Bir işi yaptıgıma %100 emin olsam bile mutlaka yaptm mi acaba derim? Ulan diyorum yaptn işte neyn kafasını yaşıyn. Ama yine de o supheyle tekrar bakyorm yaptm mi diye defalrcaTelefon takıntısıyım. 1080 P fu ll HD ekranda bir ölü piksel görsem direk değiştiririm
titizlik degil benimki ama yakın sayılr. Bir yemegi begenmezsem onu en iyi ustası yapıp getirse yiyemem. En sevdgm yemeklerdn biri barbunyaydı mesela. Birgun konservede yedim. O gunden buyana agzima surmedm surmemde.Yemek ve titizlik takıntım var gittiğimiz yerlerin sadece %5 inde yemek yiyebiliyorum
Aynen.bnde oleTelefon takıntısıyım. 1080 P fu ll HD ekranda bir ölü piksel görsem direk değiştiririm
Merhaba arkadaşlar. Ben cok takıntılı biriym. Bu durum yaşantımı cok kotu etkiliyor. Evden cıkarken kapıyı örttum mu acaba diye hep kontrl ederm. Bazen birkac defa tekrarlarm. Sınavda adımi yazdım mı acaba d4ye dusunur dururum. Ayrıldgm kız arkadasmla kotu sekilde ayrilsakta iyi b4riymis gbi duşunur dururum. Bu durumda takıntilign yanına hayalcilikde giryo galiba. Ornekleri cogaltablrm kolaylıkla. Varmı bu durumda olan kimse. Tekmiyim bu alemde ses verin??
bu konuda yalnız olmadgma kendi adıma sevindm senin adına uzuldumBen de bunlara benzer şeyler de var, fazlası da var. Mesela; Tuvaletten çıktıktan sonra lambasını sağ kolumun dirseğiyle kapatırım. Aynı dedidiğin gibi %100 olsa bile emin olamam. Sürekli kendimi zorlarım. Örneğin evde küçük topla sektiririm. 15 yapayayım derim. 15 yapana kadar o işi bırakmam yasak olur bana. Sürekli onlara uğraşırım. Sınavlarda her şeyi en az 10 defa kontrol ederim fakat yine emin olamam, kodlamalarımın hepsi en titiz şekildedir. Yina biraz azaldı bu şey ama var hala. Bir başkasının içtiği bardak özel bir bardak mesela, böyle pembe ve büyük. O bardaktan böyle sevmediğim biri içti mi ve ya gıcık kaptığım biri, o bardak isterse elde isterse makinede defalarca yıkansın, ben o bardaktan kesinlikle içmem. Paraya dokunmaktan nefret ederim. Eğer evdeysem, paraya dokundum mu hemen ellerimi yıkarım.2-3 defa sabunla yıkarım. Paranın o pis kokusu geçinceye kadar işte.Belki yıkarım odama giderim koklarım, hala kokarsa tekrar gider tekrar yıkarım yani. Dışarıda, dershanede sıralara oturduğum pantolanla felan hayatta evde koltuğa oturmam.
Yani bunlar çok küçük bir kısmı. Aklıma gelenlerden bazıları. Ama genel olarak benim takıntılarım titizlik, memnuniyet, rahatlık gibi şeyler üzerine..ama her şeyden var tabi. Ben çok olanları söyledimBak aklıma en büyük takıntılarımdan biri geldi. Örneğin birinin elini sıktım, para uzattım, bir yere dokundum falan hemen elimi burnuma götürürüm. Parmaklarımı koklarım. O dokunduğum şey kötü kokuyor mu diye...Üstelik bu yaptığım şey bazen çok açık olur. O yüzden öyle esnemişim de elimi ağzıma götürmüşüm gibi yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?