Takımımızın 19 kişilik Konya kadrosu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Takımımızın 19 kişilik Konya kadrosu
Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla 18 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde sabah saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 10 dakika süren basına kapalı antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, 3’erli gruplar halinde top kapma ve pas çalışmasının yapıldığı antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yaptı. Kalecilerimiz daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

Antrenmana tedavisine ülkesinde devam edilen Daniel Güiza ile tedavi süreçleri devam eden Alex de Souza, Uğur Boral, Selçuk Şahin ve Berk Elitez katılmazken, 3 gündür tedavi süreci devam eden Mamadou Niang takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında, 18 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, hazırlıklarını tamamlayarak Konya yolculuğuna başladı. Kafilemiz, saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Konya’ya hareket edecek. Takımımızın 19 kişilik Konya kadrosunda ise şu oyuncular yer alıyor:

Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Fabio Bilica, Joseph Yobo, Diego Lugano, Andre Santos,Caner Erkin, Bekir İrtegün, Issiar Dia, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Gökay İravul, Özer Hurmacı, Miroslav Stoch, Semih Şentürk, Mamadou Niang, Kazım Kazım.

 
haltie

haltie

Üye
niang riske edilecek mi acaba:hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt