Takımda mı kalıyor? Forma numarası bildirildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Takımda mı kalıyor? Forma numarası bildirildi

Beşiktaş’ta Ricardo Quaresma için ortaya atılan “Af” sinyallerine bir yenisi daha eklendi, Türkiye Futbol Federasyonu’na forma numaralarını bildiren Beşiktaş, Q7’nin klasik formasını yine Portekizli futbolcuya verdi.

Teknik Direktör Samet Aybaba, as oyunculara 1’den 11’e kadar forma dağıtırken, kadro dışı kalan Ricardo Quaresma’ya ise 7 numarayı teslim etti. Yeni sezonda yüksek rakamları formanın sırtında görmek istemeyen Aybaba, ilk on biri Fernandes, Almeida, Olcay, İbrahim, Sivok, Hilbert gibi as isimlere dağıtırken, fedakarlık yapması halinde takıma dönmesine yeşil ışık yaktığı Ricardo Quaresma’ya da sembolü haline gelen 7 numarayı vererek büyük bir jestte bulundu. Her ne kadar kadro dışı kalsa da, gittiği her takımda 7 numarayı giyen ve bu nedenle ismi Q7’ye dönüşen Portekizli oyuncuyu henüz gözden çıkarmadığını gösteren Samet Aybaba, kaleci konusunda da başka bir sürprize imza attı.

1 numara Cenk

Glasgow Rangers’tan transfer edilmesi nedeniyle üçüncü kaleci Umut Kaya’nın takımdan ayrılmasına neden olan Allan McGregor, yeni sezonda 99 numaralı formayı giyecek. Tecrübeli teknik adam, 1 numaralı formayı ise Cenk Gönen’e vererek kale konusunda genç file bekçisini bir hayli mutlu etti. Aybaba geçen sezonki gibi 4 numarayı Fernandes’e, 9 numarayı ise Almeida’ya verirken, İbrahim Toraman’a 5, Sergen, Delgado ve Bebe’nin eski numarası olan 10 numarayı ise Olcay Şahan’a giydirecek. Beşiktaş ile yeniden sözleşme imzalayan Sivok ise yeni sezonda da 6 numarayı aldı.

kaynak: sporx
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
460
Baskentliia
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
355
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
332
haltie


Üst Alt