Takım Izinli Biz Değil

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Takım Izinli Biz Değil
Kartal'ın hocası futbolcularına 2 gün izin verirken, kendisi harıl harıl çalışıyor. 10 Ekim'de oynanacak olan Hajduk Split maçına takımla birlikte gitmek isteyen Bilic, mesaisini Ümraniye'de geçiriyor

Eskişehirspor maçını kazanan Beşiktaş; Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un yaşadığı puan kayıplarıyla haftayı karlı kapattı ve takımda moraller tekrar eskiye döndü. Maçın ardından Siyah-Beyazlılar, önceki gün Ümraniye'de antrenman yaparken, Bilic takıma 2 gün izin verdi. Yarın Ümraniye'de toplanacak olan futbolcuları, hazırlık maçı için Hırvatistan'a hareket edecek. Ancak Hırvat teknik adam, oyuncularına izin verirken kendisi Ümraniye'de çalışıyor. Çocuklarını görmek için Bilic'in Hırvatistan'a erken gitmesi beklenirken, Kartal'ın hocası takımın başında kalması gerektiğini belirterek, 2 günlük izni tesislerde geçirmeye karar verdi. Milli maç arasını değerlendirmek için 10 Ekim'de Hajduk Split'le hazırlık maçı yapacak olan Kara Kartal'da kafilenin başında olacak olan Bilic, maçın hemen ardından takımla birlikte geri dönecek.

Özen'le rapor hazırlıyor

Eskişehirspor galibiyetiyle yüzü gülen Slaven Bilic, Rizespor karşılaşmasıyla cezasını tamamlayacak ve ardından yedek kulübesindeki yerini alabilecek. Rizespor mücadelesi için şimdiden hazırlıklarına başlayan Kartal'ın hocası, futbol direktörü Önder Özen'le birlikte hummalı şekilde rapor hazırlıyor. Samet Aybaba ve Ertuğrul Sağlam'ın ardından Beşiktaş'ın eski hocalarından Rıza Çalımbay'ın takımıyla karşılaşacak olan Bilic, bu duruma da oldukça şaşırmış durumda. Hırvat hoca, Özen'le yaptığı toplantıda, ''Neredeyse bütün takımların teknik direktörleri Beşiktaş'tan çıkmış'' ifadelerini kullandı.

Slaven Bilic'in Milli korkusu

Siyah-Beyazlılar'da milli takım alarmı verildi. Tam 12 futbolcusu milli takımlara giden Beşiktaş'ta sakatlık korkusu yaşanıyor. Tolga Zengin, Ersan Gülüm, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Tomas Sivok, Veli Kavlak, Hugo Almeida, Atiba Hutchinson, Kerim Frei, Muhammed Demirci ve Günay Güvenç'i milli takımlara gönderen Kara Kartal, bu futbolcuların sakatlık yaşamadan dönmesi için duacı. Bilindiği gibi son milli arada Veli Kavlak'ın Almanya maçında burnu kırılmıştı.

Haber Kaynağı: Fanatik
 

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
269
jojo_va
@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
414
@Safak


Üst Alt