Takım Halinde N Gage QD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tufeyl2

Üye
    Konu Sahibi
Takım Halinde N Gage QD
Merhabalar.Tüm kasa komple değişmiştir.Sıfır gibi bir telefon.Yalnız değişen kasa yan sanayi olduğundan tuş takımında hafif silinmeler vardır.(Değişen kasa bir arkadaşın kendisi için yurtdışından getirttiği fakat daha sonra telefonunu sattığı için bana sattığı kasadır.Lastik çok iyi.Ayrıca fotoğrafta görülen önceki orjinal turuncu ön ve arka kapak kasa tuş takımı verilecektir.Takım içerisinde kendi kulaklığı cd si ve kendimin oluşturduğu içerinde çeşitli oyun program vs. olan dvd yi de göndereceğim. Fotoğraflar vereceğim linkte mevcut. FİYAT:170 YTL [email protected]

lazyboy

lazyboy

Üye
çok istiyosun kanka yaw :s

Salihyet

Salihyet

Üye
N-Gageim araba ezmişti :S , PSP almasaydım, n-gage alırdım..

tufeyl2

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş makinaya baktıysan gerçekten temiz bir şey sıfır gibi sadece biraz tuş takımında silinmeler mevcut.Ama pazarlık payımız da var abi tekliflere açığım...Selametle...

--------------- Ekleme ---------------

Fotoğraflar verdiğim likte mevcut açılmıyor link açılmıyor ise cepforum da ikinci el bölümüne bakılabilir veya isteyen olursa e posta adresine fotoğrafları göndrebilirim msn adresimi verdim.Ekleyin fiyat ve makina ve aksesuarlar hakkında görüşelim.

--------------- Ekleme ---------------

Üzeinde 1 gb hafıza kartı da mevcut.:oke:

seans

seans

Üye
oha fiyata bak sıfırınımı alıyonnn

lazyboy

lazyboy

Üye
100 ytlye werebilirsen cihazı cok iyi anca o kadar eder

tufeyl2

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım en son 150 ytl olur daha da aşağı olmaz.

tufeyl2

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cihaz satılmıştır ilan kaldırılabilir.:)

Dragones

Üye
arkadasım benim msn : [email protected] ben seni ekledim kabul et konusalım anlasalım.:sn:

bu35rock

Üye
arkadaşlar ben izmirden elden n gage classic satıyom orjinal kasa kayıtlı her şeyi var 1gb hafıza kartı ve kulaklık ara kablo dahil sadece 130 lira

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
6670 satıyorum n gage ve qd ile takas olur ankara içi [email protected] ulaşın bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt