Dafny Üye !!Burak!!' Alıntı: not ortalaması:85,29 taktir belgesi,onur belgesi,okulu en iyi temsil ettiğimden veliye teşekkür belgesi. Genişletmek için tıkla ... helal
!!Burak!!' Alıntı: not ortalaması:85,29 taktir belgesi,onur belgesi,okulu en iyi temsil ettiğimden veliye teşekkür belgesi. Genişletmek için tıkla ... helal
Mert Üye !!Burak!!' Alıntı: not ortalaması:85,29 taktir belgesi,onur belgesi,okulu en iyi temsil ettiğimden veliye teşekkür belgesi. Genişletmek için tıkla ... Vaaooovv Onur belgesini kıza verdi bizim öğretmen
!!Burak!!' Alıntı: not ortalaması:85,29 taktir belgesi,onur belgesi,okulu en iyi temsil ettiğimden veliye teşekkür belgesi. Genişletmek için tıkla ... Vaaooovv Onur belgesini kıza verdi bizim öğretmen
Praetor Emekli Yönetici Takdir-teşekkür-onur-temsil....... Bu tip belgelerim hiç olmadı... Ben sadece üstün cesaret madalyası almıştım bir keresinde Öyle karneyi eve getirip de gösterebildiğim için annem takmıştı bana
Takdir-teşekkür-onur-temsil....... Bu tip belgelerim hiç olmadı... Ben sadece üstün cesaret madalyası almıştım bir keresinde Öyle karneyi eve getirip de gösterebildiğim için annem takmıştı bana
batuone Üye Konu Sahibi Praetor' Alıntı: Takdir-teşekkür-onur-temsil....... Bu tip belgelerim hiç olmadı... Ben sadece üstün cesaret madalyası almıştım bir keresinde Öyle karneyi eve getirip de gösterebildiğim için annem takmıştı bana Genişletmek için tıkla ...
Praetor' Alıntı: Takdir-teşekkür-onur-temsil....... Bu tip belgelerim hiç olmadı... Ben sadece üstün cesaret madalyası almıştım bir keresinde Öyle karneyi eve getirip de gösterebildiğim için annem takmıştı bana Genişletmek için tıkla ...
greenmile Üye Burak' Alıntı: not ortalaması:85,29 taktir belgesi,onur belgesi,okulu en iyi temsil ettiğimden veliye teşekkür belgesi. Genişletmek için tıkla ... gel beni de al
Burak' Alıntı: not ortalaması:85,29 taktir belgesi,onur belgesi,okulu en iyi temsil ettiğimden veliye teşekkür belgesi. Genişletmek için tıkla ... gel beni de al