Takaslık yada satılık 1.5 aylık iphone 3g 8gb

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cagataybas

Üye
    Konu Sahibi
Takaslık yada satılık 1.5 aylık iphone 3g 8gb
ARKADAŞLAR ÜRÜN 1.5 AYLIKTIR. TURKCELL'DEN ALINMIŞTIR. KUTUSUNDA BÜTÜN AKSESUARLARI VE BELGELERİ İLE VERİLECEKTİR. ÜZERİNDE BİR TANE BİLE CİZİK YOKTUR. SADECE 1 AY KULLANILDI. KUTUSUNA KONULDU. İNTERNET KARTI BİLE KULLANILMADI DAHA. FATURASI İLE BERABER GÖNDERECEĞİM. TAKAS İSTEMEMİN NEDENİ BUNU VERİP 2 ADET NOKİA 5800 CİHAZ ALMAYI DUSUNMEM. BİRİ BANA DİĞERİ EŞİME. O NEDENLE İLK OLARAK TAKAS DUSUNUYORUM. TAKASTA İLK TERCİHİM 5800 AMA DİĞER TEKLİFLERİDE DEĞERLENDİREBİLİRİM. İSTANBULDA ELDEN TESLİM EDEBİLİRİM ANADOLU YAKASINDA. CİHAZ İÇİN İSTEDİĞİM NAKİT FİYATI 850 TL'DIR. YANINDA ORJİNAL DERİ KILIFTA HEDİYEMDİR. O DA SIFIR GİBİDİR.

FİYAT : 850 TL

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
5800 çok güzel bir telefon ama bende bu olsa açıkcası takas yapmam

coxx2

Üye
Bende N79 var 8 ayda alınma kutusunda her şeyi var üste 300 Tl olursa görüşüp anlaşırız ben Gebzedeyim slm

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Şu Iphoneda da birşey yok , değeri hâlâ yukarıularda :)

komando055

Üye
bende 5800 war takas edelim üste ne istersin 10 gün önce aldım teli sıfır diycen yani hiç bi sorun yoq

ahmet-1514

Üye
bnde 5800 xm war kullanılmamış 2,5 ay oldu alalı ama garanti işliyor faturalı fln üste ne kadar vermem lazım

fatih82

fatih82

Üye
istersen bende 2 tane 1 tanesi hemen hemen 1 aylık 1 taneside 4 aylık sıfır ayarında 5800 var biri mavi biri kırmızı düşünürsen bana ulaş 05304593419

EbiXa

EbiXa

Üye
Kardeşim bende 5800 var haziranda alındı,telefonda hiç bir problem yok,kılıf ayaklık kulaklığı faturası herşeyi mevcut,ekranında invisible shield koruyucu film var.Bursadayım,istanbula gelebilirim hızlı feribot ile 1.5 saate,takas yapabilirim,5800 üzerine nakadar istiyorsun?

rapege

rapege

Üye
Bende N97 var 1 ay önce alındı düşünürsen özel mesaj at :)

aspendinos

aspendinos

Üye
Arkadaşım bende HTC S740 var, GPS,WİFİ, Win.Mobil 6.1 işlemcili.. istersen kafa kafaya takas yapabiliriz !!Mail : [email protected]

hellscreans

Üye
telefon orjinalmi?3gsmi yoksa 3gmi bilmiyorum zor bir telefon diyorlar blut falan calismiyormus video cekimi yokmus gerci kamaram var ama benimkisi biraz merak takas dusunurmusun samsung ultra touch s 8300 yeni cikdi telefonu 950 tl aldim ozellikli navigasyon arti 8 megapiksel kamara ozelligi hem dokunmatik istersen manuel kullanirsin kamara cift 3g ozellikli butun internet arama motorlari mevcut icerisinde ciddi düsünürsen adamim saygilar telefonum 05353070544

Thesonof

Üye
Selam. Lg BL40 new chocolate Kutusunda 10 günlük 24 ay garantili. tel yada Msn ile ulaşabilirsin. 0539 451 23 11

--------------- Ekleme ---------------

Kutusunda BL40 ile Takas düşünürsen Msnden ulaşırsın.Eğer telefonun dediğin gibi varsa.ve duruyorsa. Saygılar. ademvetanja@ hot. eklersin

kader33

Üye
kardeş bende talibim bendede var 5800 ama sattın mı satmadin mi bi yazsaydın

the_nervous

the_nervous

Üye
adam konu açmış ne mesaj atmış ne bişey kardeşim biraz ilgi lütfen

evrensel_boy

evrensel_boy

Üye
18 ay garantili kutulu nokia x6 16gb üstüne ne kadar istersiniz?

evrensel_boy

evrensel_boy

Üye
18 ay garantili kutulu nokia x6 16gb üstüne ne kadar istersiniz ayrıca yanında silikon kılıf ekran stickeri ve orjinal deri kılıfını hediye olarak göndericem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt