Takaslık tv li trident t67

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kürşattt

Üye
    Konu Sahibi
Takaslık tv li trident t67
Elimde tertemiz trident t67 var. kutuludur.garantisi devam etmektedir.bütün apartaları yanındadır.takas etmek istiyorum.tekliflerinize açığım.

furkantel

Üye
öncelikle selam trident t67 bilirim ama bu nasıl olacak sen ankaradasınn bende kayseride kargo denilen bişi var sen ankarada yerini söyle ben bu yaz tatili ankaradanyım belki senden telefonu alırımmm asında benim trident daha iyide trident t67 almayı düşünüyordum ama bi sorun var kardeşşş sen takas diyorsun yaaa ben şimdi trident wt3 le takas yapsam çok büyük salaklık yapmış olurum yani para olarak ne kadar oluyor onu bi yazarmısınn ona göre düşüncelerimi tekrar gözden bi geçiriyimm zaten trident t67nin piyasa fiyatı 200tl eğer ekranda telefonun her yerinde çizik yoksa 150tlye alırım ama eğer takas diyorsan sen bilin başka müşteri bulun sen kararını ver ona göre bakarızz hadi by

kürşattt

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben takas yazdıydımda ben telefonu satılık ilanıda vermiştim.telefonum tertemiz bütün aparatları yanında ankaraya gelirsen görüşürüz 150 ytl benim için uygun ankaraya gelirse ngrş

--------------- Ekleme ---------------

ankaraya ne zama ngeliyosun kardeş

furkantel

Üye
tamam bakarız

kürşattt

Üye
    Konu Sahibi
alacakmısın telefonu

furkantel

Üye
bilmem sen ne kadar süre kullandınki? alabilirimmm telefonda çizik varmı ? kılıfını gönderceksin değilmi? telefonun özelliklerini say birde bir kaç resim ekle telefonu daha yakından tanırızz

kürşattt

Üye
    Konu Sahibi
Ben yaklaşık 7 8 aydır kullanıyorum çizik yok temiz bir cihaz kılıfınıda vereceğim yalnız kılıfında biraz eskime var sadece özellik olarak tv li çift hatlı fm radyolu mp3 mp4 çalar 2 megapixe lkamera flaşlı daha birço közelliği var bütün aparatları yanında garantisi devam ediyor ayriyetten orjinal yedek batarya vereceğim.

furkantel

Üye
hmmm iyimişş

kürşattt

Üye
    Konu Sahibi
SEn telefonu alırsan ankarayamı gelece nyoksa kargoylamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt