Takaslık Sony Ericsson K850i

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nokio_6233

nokio_6233

Üye
    Konu Sahibi
Takaslık Sony Ericsson K850i
elimde tertemiz,tamir yüzü görmemiş birtane sony ericsson k850i cep telefonu vardır cihazı bilenler bilir 5 megapixel cyber-shot kamerası ve xenon flashı mevcuttur ve cihaz tam olarak 8gb hafıza kartını desteklemektedir en güzel yanı ise hem micro sd hemde m2 hafıza kartlarını destekliyor olmasıdır bence en güzel yanı bu takas olarak cihaz ismi vermiyorum ama eğer olacaksa lg'nin kf750'si vede samsung'un g810 cihazı olursa benim için daha iyi olur cihazda aksesuar olarak: orjinal kulaklığı,orjinal şarj aleti vede usb kablosu vardır ha bu arda söylemeyi unuttum bu cihaz ayriyetten yarı dokunmatiktir.Ve bütün takas teklifleri değerlendirilir il sınırlaması yoktur her yerden gelen teklifleri değerlendireceğim bu arada sakın cihazın fiyatını sormayın cihaz sadece "takaslıktır" eğer çok ısrar eden olursa satış fiyatı:290 liradır.

futbol123

futbol123

Üye
samsung u700 ile takas olurmu?

nokio_6233

nokio_6233

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayın ama olmaz ben en azından kendi dengi cihazlarla takasa girmeyi tercih ediyorum

nasirun

Üye
Garantili sony t700 ile değişmk istersen ara konuslım 05542534553

nokio_6233

nokio_6233

Üye
    Konu Sahibi
sony ericsson grubuyla ilgilenmiyorum

--------------- Ekleme ---------------

eğer olursa nokia,samsung'un üst modeli ve lg kf750 ile takas düşünüyorum tabii cihazın yüksek modelliğine göre üste parada verebilirim.

nasirun

Üye
üste 100 tl verirsen temiz kutulu n95 veririm

nokio_6233

nokio_6233

Üye
    Konu Sahibi
komik olma üstüne birde 100 lira verecem? zaten cihazın 2.eli 300-350 lira senin demiş olduğun paraya n95 8gb satılıyor yani 400 liraya

--------------- Ekleme ---------------

hem n95 ile benim cihazın arasında ki tek fark wi-fi farkı wi-fi benim cihazda da olsa n95'e 5 basar bence hem kamerası olsun hem sesi

nokio_6233

nokio_6233

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz "sahibinden.com" üzerinden satılmıştır :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt