Takaslik ps3 slim 500 gb 4.40 rogero cfw li+hdmi kablosu+2 sony dual shock kol

Sponsorlu Bağlantılar

cynique

Üye
    Konu Sahibi
Takaslik ps3 slim 500 gb 4.40 rogero cfw li+hdmi kablosu+2 sony dual shock kol
ps3 slim 500 gb hddli 4.40 v1.02 rogero yaninda 2 ds3,altin uçlu hdmi,ve bir orjinal oyun(mw2).içinde 23 adet oyun yüklüdür.bazilari:gow 3 ve 4,crysis 3,assassisns creed 3,tomb raider,darksiders 2,darkness 2,nier,rachet and clank frontal assault,sly cooper thievess in time,...(hdd de yüklü hepsi)

cihaz+2 kol+hdmi:850 tl ek olarak asus 21.5'' hd hdcp destekli monitörle beraber:1200 tl

takas üst düzey cep telefonlarıyla ya da ps3 ultraslim 500 gb ile üste nakit alarak yapilacaktir.nakit miktari ultraslimin durumuna ve extralarina göre konuşulur.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Aliyormusun satiyormusun. Ps3 ile Ps3 mu takas etmeye ugrasiyorsun sanki son cümleden onu cikardim

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Ultraslim ve slim farki pardon hata bendeymis. Hayirli satislar

edim1979

edim1979

Üye
ps3 slim 500 gb hddli 4.40 v1.02 rogero yaninda 2 ds3,altin uçlu hdmi,ve bir orjinal oyun(mw2).içinde 23 adet oyun yüklüdür.bazilari:gow 3 ve 4,crysis 3,assassisns creed 3,tomb raider,darksiders 2,darkness 2,nier,rachet and clank frontal assault,sly cooper thievess in time,...(hdd de yüklü hepsi)

cihaz+2 kol+hdmi:850 tl ek olarak asus 21.5'' hd hdcp destekli monitörle beraber:1200 tl

takas üst düzey cep telefonlarıyla ya da ps3 ultraslim 500 gb ile üste nakit alarak yapilacaktir.nakit miktari ultraslimin durumuna ve extralarina göre konuşulur.

Selam nakit 600 tl verebilirim

1996yb

Üye
Elimde samsung galaxy note1 var garantisi devam ediyor alalı 1 yıl oldu istersen elden takas olur hiç bir sorunu yok çizik ekranda hiç yok ama üst beyaz metalik yerlerinde kavlama var kalemi ilk aldığım gün yanlışlıkla suda yıkamıştım bozuldu ilgilenirsen mesaj at

Üst Alt