Takaslık Lg Gd 900 Crystal Cep Telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nokio_6233

nokio_6233

Üye
    Konu Sahibi
Takaslık Lg Gd 900 Crystal Cep Telefonu
Merhabalar bana bir yakınımdan hediye olarak gelen (tabikii 2.el olarak) lg gd 900 crystal marka cihazımı takas etmek istiyorum aslına bakarsanız cihazı tam olarak bende bilmiyorum ama int.araştırdım bayağı özellikli bir telefonmuş bende cihazı kendine hayran bırakan en güzek şeyi ise "kristal,şeffaf tuş takımı" oldu benim en çok tuş takımı hoşuma gitti cihazımı görenler dönüp cihazıma tekrardan bakıyor olmaları vede arkadaşlarımın hayran,hayran bakması benim çok hoşuma gidiyor :ehe ben "java" tabanlı cihaz kullanmaya alışkın birisi değilim eğer olacaksa "symbian" işletim sistemine sahip cihazlar olsun istiyorum benim özellikle ama özellikle istemiş olduğum telefonlar ise: Nokia N86,Nokia N96,Nokia N95 8GB,Nokia E72 gibi cihazlarla takas etmek istiyorum cihazın özellikleri aşağıda yazmaktadır
GENEL UMTS 2100 GSM 850/900/1800/1900 2009, 2. Çeyrek Piyasada BOYUT Kayan Kapak Belirtilmemiş Belirtilmemiş GÖRÜNTÜ 480 x 800 piksel, 3.0 inç 16M TFT kapasitif dokunmatik
S-Class Touch UI
Transparent touch-sensitive keypad
Gesture Shortcut
Multi-touch input method
El yazısı tanıma
Accelerometer sensor for UI auto-rotate ZİL SESİ Var Polifonik, MP3
Dolby Mobile ÖZELLİKLER Yok Var
SMS, MMS, E-Posta, Hızlı Mesajlaşma Var 8 MP, 3264 x 2448 piksel, otofokus, LED flaş, video çağrı kamerası Siyah, Gri Var MIDP 2.0 Yok HAFIZA micro SD (TransFlash), maks. 16GB 40 arayan, 40 aranan, 40 cevapsız çağrı VERİ TRANSFERİ Var Yok Var Var Var Var Yok Var Yok MULTİMEDYA Var Var
Tv çıkışı
DivX/XviD/MPEG4 player
Döküman görüntüleme (DOC, XLS, PPT, PDF) PİL

EK ÖZELLİKLER Var Var Var Var Var Var Var Var Var
benim istemiş olduğum cihazlar dışında başka cihazlarla "takas" etmeyi düşünmüyorum...!! olursa oda ancak düşük model nokialarla yani üste para alabileceğim nokialarlada takas" ederim onlarda: Temiz,Tamir olmamış Nokia N70 M.e. yada Düz N70,Nokia N79 gibi cihazlarlada takas ederim site kuralları gereği cihazın fiyatı:550 lira
Not:Cihaz hakkında bilgi almak isteyen olursa bana ö.m. yada burayada mesaj bırakabilirler mesajlar en kısa sürede cevaplanacaktır..

OğuzcanAbi

Üye
güzel telefon

nokio_6233

nokio_6233

Üye
    Konu Sahibi
güzel olabilir ama ben java değilde symbian işletim sistemi olan cihazları tercih ediyorum bu cihaza alışamadım gitti

nokio_6233

nokio_6233

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz sahibinden.com üzerinden satılmıştır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt