Takaslık Garantili android işlemcili Turkcell T10

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cyberskyx

Üye
    Konu Sahibi
Takaslık Garantili android işlemcili Turkcell T10
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle telefon sıfır gibidir. KVK'dan garantisi bulunmaktadır. IMEI no ile sorgulayında garanti dahilinde diyor zaten. Telefonun faturası ve kutusu yoktur. Sadece şarj aleti ve kulaklığını vericem. Takas olarak Galaxy mini veya samsung monte düşünüyorum. Alternatifleri bildirmenizde fayda var. Telefon android işlemcili olduğu için hiç kasmıyor. Telefon değiştirmek istiyorum. İstanbul/avcılar'da oturuyorum. Mümkünse elden yapıcaz. Takas fiyatı 300 TL'dir.

Forumu güncel olarak takip ediyorum. Tekliflerinizi bu başlık altından veya üyeliğime mesaj atarak belirtebilirsiniz. Cevapsız kalmaz, mutlaka cevap alırsınız. İyi günler.

ercan0058

ercan0058

Üye
ne dedin 300 tl mi telefoncular almıyor o telefonu malesefki şunuda söyleyeyim ANDROİD işlemci değildir !!!!!!!! işletim sistemi dir. yani telefonun android işletim sistemlidir. hayırlı satışlar

Cyberskyx

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncum 200 TL fiyat verdi. Üstelik garantiside var.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ne dedin 300 tl mi telefoncular almıyor o telefonu malesefki şunuda söyleyeyim ANDROİD işlemci değildir !!!!!!!! işletim sistemi dir. yani telefonun android işletim sistemlidir. hayırlı satışlar
tam da bunu söylemek için gelmiştim :)

xyunusx666

Üye
Telefon android işlemcilide ne demek ya işletim sistemi android desen ona eyvallahta insanları yanıltmayalım lütfen fiyata gelincede iyiki arkadaş iphone 4 ile kafa kafaya takas istiyorum dememiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt