Takas Takaslı Samsung NOTE II (N7100 )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Texedo

Texedo

Üye
    Konu Sahibi
Takaslı Samsung NOTE II (N7100 )
Cihaz turkcell'den 24.04.2014 tarihinde alınmıştır / 24.04.2016'ya kadar garantisi devam etmektedir , kutu içeri yanımda olmadığı için fotoğraf çekemedim . Fatura / kulaklık şarj cihazı herşeyi vardır ! Cihaz 10/9 da alır sadece üst tarafında ufak bir dökülme vardır .. fotoğraflardada gözüküyor . kafama yatan eş değerde cihazlar ile veyatta 300 TL'ye kadar üzerine verebilceğim cihazlar ile takaslıdır .. ilgilenen arkadaşlar 0538 957 03 57 whatsapp .. veya forum üzerinden ulaşabilir ! ( Özel mesaj ile de olabilir )

ILGİLENEN ARKADAŞLAR CİHAZ FOTOĞRAFLARINI BİLGİLERİNİ GÖNDERİRLERSE SEVİNİRİM ..
Önceliğim 5S
Konu güncel

mustafaerhan

Üye
türkcell çıkışlı garantisi devam eden siyah sony experia z ile takas dusunurmusunuz...cihazım çok temizdir..kutusu ve faturası yoktur..bende o şekilde aldım

Texedo

Texedo

Üye
    Konu Sahibi
cihaz fotoğraflarını gönderirseniz düşünebilirim . ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

mustafaerhan

Üye
tamam..yarın watsapp tan atarım resimleri

Texedo

Texedo

Üye
    Konu Sahibi
GUNCELL

murat3702

murat3702

Üye
Cihazin fiyati nedir? Yani istedigin meblağı yazarsan belki direk satabilirsinde.

coturhan

coturhan

Üye
sıfır orjinel samsung cep telefonları

beytullah6767

beytullah6767

Üye
1 yıllık s4 mini takas ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Selam; ile takas düşünürmüsünüz.

Texedo

Texedo

Üye
    Konu Sahibi
Hocam kusura bakmayın telden giriyorum.. s4 mini dusunmuyorum hocam

• Beğen
Tepkiler: beytullah6767

mustafaerhan

Üye
slm...ustadım bende türkiye garantili samsung s4 black edition var..garantisi simei sorguladığında çıkıyor..cihazım siyah ve 16 gb versiyonudur..kutusuzdur..bende öyle aldım..takas dusunurseniz iletişime geçersiniz..saygılarımla

Texedo

Texedo

Üye
    Konu Sahibi
slm...ustadım bende türkiye garantili samsung s4 black edition var..garantisi simei sorguladığında çıkıyor..cihazım siyah ve 16 gb versiyonudur..kutusuzdur..bende öyle aldım..takas dusunurseniz iletişime geçersiniz..saygılarımla

Tesekkur ederim hocam. Ya samsung sıktı artık LG G2 Z1 Z2 Iphone tarzı telefonlar istiyorum ustune verebilcegim bir miktar var .. ilginiz icin tesekkur ederim

Texedo

Texedo

Üye
    Konu Sahibi
GÜNCEL ! LG G2 / Z1 /HTC SERİSİ ? ( IPHONE 5S - ÜSTÜNE FİYAT VERİLECEKTİR ! )

Burakhan78

Üye
Selamın aleykum usta elımde 8 aylık samsung galaxy s4 mini var takas düşünürsen ?

tayo19

tayo19

Üye
HTC DESIRE 816 19 ay garantili dusunurmusun

Texedo

Texedo

Üye
    Konu Sahibi
HTC DESIRE 816 19 ay garantili dusunurmusun

hocam suan cihaz babamda . İstanbula geçicem 24'ünde konuşayım babamla satılmazsa konuşuruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...