takasla ilgili bu soruya cevap arıyorum yardımlarınızı bekliyorum!!!!!!?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ciko6189

ciko6189

Üye
    Konu Sahibi
takasla ilgili bu soruya cevap arıyorum yardımlarınızı bekliyorum!!!!!!?
bende nokia 6670 ve 6260 var
ve bunları telefon bayisi veya şubesine götürsem ve bayiden ör:model olarak mesela 6120 alsam bunları takas için kaç tl ye sayarlar ve üzerine ne kadar para veririm:allalla:

takasda telefoncu 6670 ve 6260 kaça sayar:allalla:
örnek olan 6120 nin telefoncudaki fiyatı bilmiyorum yazarsanız güzel olur:oke:
6120 de ise takasta fiyat nekadar artar:allalla:

6670 in durumu:
ilk sahibinden aldık içi açılmamış-tamir görmemiş-dış kabı ve joytiği yıprandıgı için birkere değiştirildi.
sorunları: yıldız(*) tuşu basmıyo ve kamera camının içine toz girdiği için abim kameranın kasanın dısındaki camını kırdı sadece o kısmı ama kamerada mercekte çekimde falan sorun yok resimde tozlarda gözüküyodu.
yani 2 tane sorunu var o kadar:bilmem:

6260 durumu: fazla kullanmadan biraz yıpranmış o kadar:bilmem:

cevaplar için şimdiden saolun:oke:

cemark

Üye
bence hıc telefoncularla fln ugrasma hatta ıstanbulda oturuyosan sakın kadıkoye gıtme sınır krıız gecırırsn
ben slk gıbı ordakı telefoncularla takas yapmaya gıttım erıfler ole ... adamlarkı 500 lıralık telefona cakallık yapyıp 100 lıra dıolar . bıde bılındık telefon olmadımı slk lar anlamadıgından az para teklıf edıolar
telefoncular cok dusuk fıyat verır bence onlarla ugrasma o fıyata onlara verıcegıne ınternetten bırıne sat daha ıyı bare o telefonculara para yedırmemıs olursun

ciko6189

ciko6189

Üye
    Konu Sahibi
alıcı olursa neden olmasın ama kadıköyde biraz züpper semti:D okadar düşük olabilmesi biraz doğal ne demek istediğimi biraz anlamıssındır heralde ama bu nette de az çakallar yok hani

__Midas__

__Midas__

Üye
telefonlar çok temizzeki ,6260 yıpranmış diyosun
üstüne yaklaşık 250 ila 300 arası bişe verirsin

blackcastle

blackcastle

Üye
ben bu konulardan biraz anlarım 6670 de kullandım. 6670 in en fazla edeceği 70tl. 6260 da yıpranmışsa 50 den fazla etmez. ikisini takasta 120 ye saydırabilirsin en iyi ihtimalle. 2. el garantisi devam eden 6120 ler 250 den başlıyor(geçen hafta bir telefoncu 13 ay garantisi devam edene 250 diyordu.) 0 ı 400 430 civarıdır. 0 için üste 270 filan verirsin. ikinci el için 130 verirsin. bence temiz bir ikinci el bul al.

ciko6189

ciko6189

Üye
    Konu Sahibi
midas ve blackcastle yorumlar için saolun
6260 yıpranmış derken telefon taş gibi tuşlar ile kabının boyası soyulmuş nikelajları falan çabuk soyuluyo ya o şekilde yıpranmış yani 120tl sayarsa bu ikisine 10numara olurdu valla 6120 ise örnek olarak karşılastırma tabiki ikinci el için napsam burdan birine satsak teli kaçtan gider bu ikisi acaba:S

blackcastle

blackcastle

Üye
Dostum 6670 temizse 60 ytl veririm ben araştır bak daha fazla veren varsa ona satarsın tabi ama daha fazlaa veren olmazsa bana satarsan alırım.

ciko6189

ciko6189

Üye
    Konu Sahibi
ok hacı bi ilan atim buraya bi hafta içinde tel satılmassa sana dönerim hacı ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt