ciko6189
Üye
takasla ilgili bu soruya cevap arıyorum yardımlarınızı bekliyorum!!!!!!?
bende nokia 6670 ve 6260 var
ve bunları telefon bayisi veya şubesine götürsem ve bayiden ör:model olarak mesela 6120 alsam bunları takas için kaç tl ye sayarlar ve üzerine ne kadar para veririm
takasda telefoncu 6670 ve 6260 kaça sayar
örnek olan 6120 nin telefoncudaki fiyatı bilmiyorum yazarsanız güzel olur
6120 de ise takasta fiyat nekadar artar
6670 in durumu:
ilk sahibinden aldık içi açılmamış-tamir görmemiş-dış kabı ve joytiği yıprandıgı için birkere değiştirildi.
sorunları: yıldız(*) tuşu basmıyo ve kamera camının içine toz girdiği için abim kameranın kasanın dısındaki camını kırdı sadece o kısmı ama kamerada mercekte çekimde falan sorun yok resimde tozlarda gözüküyodu.
yani 2 tane sorunu var o kadar
6260 durumu: fazla kullanmadan biraz yıpranmış o kadar
cevaplar için şimdiden saolun
ve bunları telefon bayisi veya şubesine götürsem ve bayiden ör:model olarak mesela 6120 alsam bunları takas için kaç tl ye sayarlar ve üzerine ne kadar para veririm

takasda telefoncu 6670 ve 6260 kaça sayar

örnek olan 6120 nin telefoncudaki fiyatı bilmiyorum yazarsanız güzel olur

6120 de ise takasta fiyat nekadar artar

6670 in durumu:
ilk sahibinden aldık içi açılmamış-tamir görmemiş-dış kabı ve joytiği yıprandıgı için birkere değiştirildi.
sorunları: yıldız(*) tuşu basmıyo ve kamera camının içine toz girdiği için abim kameranın kasanın dısındaki camını kırdı sadece o kısmı ama kamerada mercekte çekimde falan sorun yok resimde tozlarda gözüküyodu.
yani 2 tane sorunu var o kadar

6260 durumu: fazla kullanmadan biraz yıpranmış o kadar

cevaplar için şimdiden saolun

okadar düşük olabilmesi biraz doğal ne demek istediğimi biraz anlamıssındır heralde ama bu nette de az çakallar yok hani