Takas

Sponsorlu Bağlantılar

eminemtioner

Üye
    Konu Sahibi
Takas
Merhabalar.Sizlere kısaca anlatacak olursam elimdeki lumia 620 telefonu Nokia N9 ile takas etmek istiyorum.Zaten telefonu aldığım anda direk basıcam androidi.Sizlere sorum tarafsız ve fanboyluk yapmadan sizce N9 için lumia 620 den vazgeçmeli miyim yoksa yola lumia 620 ile devam mı etmeliyim?

dücane

dücane

Üye
Asil soru su, N9' unu lumia 620 ile kim takas etmek ister ki ?

dücane

dücane

Üye
mantıklı bir soru ve gelecegi olmayan bir telefonu kim ister ki ?

Gelecegi olmayan bir Telefon diye bahsedemeyiz, ben olumlu bakiyorum, bence hersey tam istedigimiz gibi olacak. Benim burada bahsettigim isletim sistemleri degil, demek istedigim N9 ile lumia 620 kiyaslanmamaz.

eminemtioner

Üye
    Konu Sahibi
Neden kıyaslanamaz peki açıklarsanız sevinirim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Her iki telefonu da kullanan biri olarak Lumia 620 ile devam etmenizi tavsiye ediyorum.
N9 a android yüklenmez. Android işletim sistemi port edilmiştir. Android kurunca belli başlı telefon özelliklerini kullanamazsınız. En basiti arama yapmak gibi. N9 donanımında nokia driverleri kilitlii olduğu için kuracağın android sürümü seni pişman eder. Onun yerine sailfish kurmak daha mantıklı. Genel telefon özelliklerinin hepsi çalışıyor ama mağaza kısmı pişman eder.:) Yani öyle yada böyle Meego ya mahkum oluyorsun.
İlla alacağım diyorsan 64 gb olan modeline bakın. 16 gb modeli depolama konusunda seni yarı yolda bırakır.

Üst Alt