Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesitakas
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polat_karaduman
Üye
Konu Sahibi
takas
merhaba c7mi htc 3d evo ile takas etmeyi düşünüyorum üstüne 470 tl istiyor yorumlarını bekliyorum.konu yanlış yerde ama lütfen modlar bu akşam konuya dokunmayın yarın silip kaldırabilirsiniz siz değerli yorumlarınız çok önemli
mcalisir
Üye
c7 güzel cihaz üstüne 500 tl koyman da çok ama kaliteli androidin ciddi symbiana karşı gideri var ... Tercih senin...
Dandanakan92
Üye
470 çok bence ya
polat_karaduman
Üye
Konu Sahibi
ne kadar verilebilir mesela ben şimdilik kabul etmedim yarına kararımı vereceğim onerilerinizle
S.E.C.R.E.T
Üye
400 civarına uygun olur .
klongs
Üye
400 ü geçme
lolaman
Üye
390 de 410 da anlaşın
papakudioflu
Emekli Yönetici
c7nin ikinci eli ne kadar bilmiyorum ama htc evo 3d sıfırı 1100tl ikinci elleri 700 civarı anca eder senin telefonu 300mü saycaksın paran çok galiba
Quaresma53
Üye
fiyatı biraz daha indirebilirsen hiç düşünme ama o para çok
MrExpert
Üye
470 baya çok Sıfırı en fazla 1200tl 2. Elleri temiz 750-800 arası zaten senın c7 550tl say Üste en fazla 350 tl ver... 470tl ye seni kazıklıyor..
sek07
Üye
ben n8 i vercektim 300 tl dedi arasam 250 tlyede bulurum bu
htc evo 3D veya lg optimus3Dgüzelmi gerçekten
polat_karaduman
Üye
Konu Sahibi
htc güzel bir cihaz ama abartılacak kadar da değil sanırım. şu an elimde karıştırıyorum görüntülü görüşme yok sanırım sırf bu yüzden vazgececegin